Идва нова политическа епоха! Румен Радев и Слави Трифонв заедно с Мая Манолова!

Идва нова политическа епоха! Румен Радев и Слави Трифонв заедно с Мая Манолова!


България навлиза в нова политическа и икономическа епоха и това са трите фигури, които ще променят политическата и икономическата обстановка в страната. Историческият преглед досега показва, че след епохата на Комунизма България навлезе в нова политическа и икономическа среда.

Андрей Луканов бе избран от големите сили на САЩ и Русия да организира тези процеси и така Перестройката дойде в България. Но никой не си зададе въпроса кой наследи Андрей Локанов след смъртта му?

Това бе Ахмед Доган, който ясно каза, че в него е концентрирана властта и че той разпределя порциите във властта. ДПС не само балансира политическите процеси, но и ги контролира. Доктор Ахмед Доган издигаше Станишев и сваляше Станишев, издигаше Орешарски и сваляше Орешарски, но винаги крепеше Борисов и винаги техните кръгове от фирми освояваха най-големите инфраструктурни и икономиески проекти, но едно е да балансираш в България между двата полюса, а друго е да балансираш между двете най-велики сили САЩ и Русия като тук напрежението между тях умело бе канализирано от Доган. България навлиза в нова епоха и това са новите лица!

Efekt 2

Румен Радев е обединител на нацията. Мая Манолова като морален коректив, тя като човекът, който е сред хората и се запозна в детайли по всички проблеми в страната там на терен и на място.

И Слави Трифонов, който вече има третият рейтинг в страната и е насъбрал достатъчно опит за да заеме мястото на премиерът. Навлизаме в нова политическа епоха и Слави бе последван от над 2 милиона Българи, но бандитското правителство не зачете волята на суверена! Всички знаем, че Мая спечели битката за София, но пак бандитското правителство не зачете и подмени волята на суверена, а Президентът Румен Радев е най-обичаният президент на България, но за жалост самата институция, която представлява няма ресурсът и лостовете да се противопоставят на окопиралите властта. Идва нова епоха и тя ще донесе нови надежди, нови хоризонти, но и нови отговорности за всички нас!

Къкво е Вашето мнение, има ли достойни хора, които ще ги последват или ще се склоним глави и ще оставим хунтата узурпирала властта да изсмуква и последните живи сили на майка България?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.