Изправи се и кажи „аз няма да се подам на страхът“!

Изправи се и кажи „аз няма да се подам на страхът“!

Изправи се, гневният дух е този, който променя средата. Времето отсява семето от плявата. Духът е важен, а гневът е нужен. Гневният дух показва характер кован в трудни времена и нрави когато генерал си и не можеш дълго да си роб, но робите родени не смеят да мечтаят. Филмът „Гладиатор“ показва как един силен дух променя средата, а слабите духом средата ги променя.

О, неразумни люде, поради що се срамите да погледнете истината, че ще ви направи свободни и по вяра и духом, поради що се страхувате да се изправите срещу лукавия или със смирение всеки ден малко по-малко да гасне пламъкът на животът ви. От хиляди години война се води и тук, и на онзи свят, война за вашите души. В бедност и болести живеем, но това не живот, а страдание или за душата изпитание.

Efekt 2

Само силните духом са достойни да седят пред светлината, само малцина обаче ще са тези, които да видят изгрева. Гнилата маса, паниката и ужасът в душите им ще отнесе в царството на лукавия като курбан ще паднат деца и старци, жени проклинат и всичко що от пръст е родено на пръст да стане пак е отредено.

 

Не се бойте братя и сестри, така е в природата – един умира, а друг се ражда! Гнила мас в тор се преражда, а от торта се ражда всичко, но зависи какви са семената. Земята гледа без да пита дали си цвете или плевел, тя еднакво дава на всеки. Огънят обаче всичко изпепелява и земята пак след него се възстановява. Господ Бог има планове за едни, за другите сатаната ги крои!

 

Силните духом със силна вяра те ще бъдат рицарите на съдбата, те ще променят правилата на играта, те ще са тези, които съдбата е избрала да бъдат на страната на светлината или тези с покварените дребни души – на страната на мрака. Паниката е от сатаната, тя сковава умът, тя убива душата, парализира мислите и следва те стадата.

Не се страхувайте да се изправите и да кажете „Господ Бог е с мен, а докато той е с мен не ще се уплаша от никое зло“. не се винете да кажете, че ще хвалите словото Божие, защото в началото бяха мислите, а те родиха словото, то създаде действието, а действието промени средата като тя промени съдбата, а бъдещето е в нашите мисли и дела!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.