Кабинета на Борисов 3 разглежда оставката си

 Кабинета на Борисов 3 разглежда оставката си


Оставката на кабинета е първата и единствена точка от дневният ред на правителството ни! Екатерина Захариева докладва през час за масови протести в целият свят!

Вълната от недоволство достига и до най-отдалечените точки на планетата и се завръща с огромна сила!
Световните информационни агенции отразяват протестите във всички големи градове по планетата – тама няма медийна цензура и хората разбират, че ма държава наречена България и там мафията управлява !

Бойко Борисов постигна мечтата си да бъде световно известен!
Продължават да валят обажданията към и от Външно министерство !

Efekt 2

В много държави консулите са заключили Българските представителства до второ нареждане от външно министерство, а междувременно броят на Българите пред тях със знамена и плакати расте!

Бойко Борисов, обединителят на балканските народи и разединителят на собственият си народ, е в паника !

Над 3 000 000 Българи по целият свят емигрирали заради управлението на ГЕРБ като протестират и скандират тиквата да си ходи!
Международният отзвук е огромен, светът пак разбра за България, но за съжаления пак като в Батак!

Редица международни организации и граждански сдружения подкрепят нашите протестиращи в чужбина и вече не протестират само българи, а и хора от други етноси и националности като това се нарича толерантност и съпричастност и все думи, с които Бойко Борисов приемаше икономически мигранти у нас! Информацията залива кабинета в България – майки с тениски „системата ни убива“ протестират във всеки град!
Тираджии се канят да блокират София и граничните ни пунктове!

Протести сковават страната ни, а МВР един избягал затворник не може да опази камо ли всички тези напрегнати ситуации !

Опозицията подхвърля час по час горещите кестени на правителството и се дърпа в страни, а сега напрежението е в кабинетът и там цари страх, ужас и гняв, много гняв породен от безсилие! Медиите занимават хората с глупост и турски сериали !

Социалните мрежи гърмят по шевовете всяка минута, на живо видеа, милиони постове всеки час на ЩАЗИТЕ, но ГЕРБ не може да блокира всички!

Румяна Бъчварова и шпиц командите молят Мария Габриел и Европейските и контакти за пълно информационно затъмнение и тук не става дума за хибридна и информационна война, а тук става дума за това, че международната вълна от недоволство се превръща в цунами, което ще помете кабинета Борисов 3 и така наречените патриоти !

Загубили подкрепата на САЩ и Русия като само Меркел ги подържа заради мигрантските обещания, а нашите политици разбират, че сега те поставиха държавата ни в изолация!

Най-после Бойко Борисов получи международна популярност и този път в танцът със саби се включват милиони!
Пълно медийно затъмнение в България, но хората си говорят по обичайните информационни канали по който си отгледаха децата и внуците !
Кабинета на Борисов 3 подава оставка! Край с европредседателството, край и с Борисов 3!

И както припомним думите на Бойко Борисов: „Този път оставки няма да има и борбата ще е до край“!
Днес някой трябва да се бори за живот и съдбата си !

3 000 000 изгнаници искат съд и затвор за тиранинът, който ги прокуди да се скитат немили-недраги !

Кабинетът на Борисов 3 разглежда оставката си !
Това не е истинска новина и може да се квалифицира като фалшива, но можеше и да е истинска, но знае ли човек на колко Българи им пука за България?

Хайде време, е да изхвърлим боклука ! 

ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНА СПОДЕЛИ НА СТЕНАТА СИ  ПРЕДИ ТОВА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Мартин Константинов

    Дрън,Дрън та пляс!!!