За кого ще гласуваш ?

За кого ще гласуваш ?

Ти за кого ще гласуваш?

Дето е казал народът „и тия и уния все маскари”, а сега са плъзнали като змии по страната и всеки да прилага опорни точки и с жестове и ключови думи, който колкото народ придума !

Всичките си имат номера от ЦИК, но си имат и номера като в ЦИРК ! Президентските избори от 2016 година са избори за президент и вицепрезидент на Република България.

Efekt 2

Те ще се проведат на 6 ноември 2016 г., евентуален втори тур ще се проведе на 13 ноември 2016 г. Заедно с президентските избори на 6 ноември ще се проведе и референдум по три въпроса, засягащи устройството на политическата система.

С кампания ДА, ДА и ДА ! Кандидати – Първата обявена кандидат-президентска двойка е Жорж Ганчев-Кольо Парамов през май 2016 г. Това е четвърто участие на Жорж Ганчев в президентските избори след 1992, 1996 и 2001 г.
На 28 юли 2016 г. Красимир Каракачанов е издигнат за кандидат за президент от инициативен комитет на патриотични организации “Обединени патриоти”. За негов вицепрезидент е предложен Явор Нотев от Атака, който, също като Каракачанов, е заместник-председател на парламента.

Двойката получава подкрепата на парламентарно представените партии от Патриотичния фронт – ВМРО и НФСБ, както и на Атака. На 17 август 2016 г. БСП окончателно обявява своята номинация за кандидат за президент на Републиката, а това е бившият главнокомандващ ВВС на РБ ген.-майор Румен Радев.

Кандидатурата първоначално е подкрепена и от АБВ, но на 23 август БСП се отказва от плановете за обща коалиция за президентските избори. В началото на месец септември „Реформаторският блок“ издига за свой кандидат Трайчо Трайков.

ГЕРБ посочва на 2-ри октомври за свой кандидат председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Според много наши сънародници всички са един дол дренки и няма разлика, и отново ще им гледаме цирковете. Вярно, ако Изборите променяха нещо то щяха да ги забранят със закон !

Но вижте Референдумът променя играта, променя броят на хрантутниците, променя и спонсорството на държавата към тези политически партии – фирми !

Трябва да се гласува, задължително е и нека Ви кажа, че и ние подкрепяме на референдумът да се гласува с ДА, ДА и ДА !
Нека им объркаме схемите и нека покажем, че суверенът може да управлява страната си !

Нека кажем на референдумът ясно и категорично ДА, ДА и ДА

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.