Кой яхна вълната в държавата на глупостта?

Кой яхна вълната в държавата на глупостта?


Кой яхна вълната на безхаберието?
Кой създаде изкуствен смут в страната? Кой създаде пандемия и епидемия, от една дума ей така? Какво се случи с хората в странатa? Бизнесът умря, земеделците фалират, лекарите дето толкова ръкопляскат и те се включиха в играта „остани си у дома“. „Остани си у дома“ изпразни магазини, кафенета, пазарите са пусти и в училищата няма детски смях. Какво се случва с истински болните?

Седят си у дома! Улиците празни, туризмът пък замря. Хотелите са пусти като храмовете са сега, пуста е душата, а Бог мълчи и какво да каже ми кажи? За тези ли се жертва нявга, за тези ли дето само цъкат с уста и в паника се пържат и хранят с думи смърт, умрели, трупове своята душа. Но не всички са такива, не всички вярват на лъжи, а има и от уния дето не гледат телевизии. Ни Бог, ни празник, ни малките деца и с никой се не съобразяват, карантина е дошла.

Кой яхна вълната на човешката простота и някак си с примитивни форми и команди блокираха цялата страна! Заводи се затварят на онези дето не са строени с гербова пара, хората не вярват вече, всичко е лъжа! Песен Слави някога изпя, че „няма такава държава“, в която на власт е глупостта!

Efekt 2

Прав е Слави – днес царува глупостта, но има такава държава – България е тя. Кой яхна вълната ли, сами се сетете, но на власт е глупостта както каза Румен Радев „няма нищо по-страшно от колективната глупост“ и така рече президента и Слави така отдавна изпя, а сега вярвате ли им или и над вас властва глупостта?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.