Колко като тебе вече плакаха?

 

Колко като тебе вече плакаха?

Колко като тебе вече плакаха Българино?

Колко са тези, които със сълзи изпращаха децата си в чужбина, милиони са в чужбина прокудени да търсят препитание в странство!

 

Колко като тебе вече плакаха когато останаха без работа и препитани ?

Efekt 2

Колко са тези, който всяка вечер казват „Господи, благодаря Ти за хляба, който Си ми дал. Благодаря Ти за живота, който внасяш чрез него в мене“ и тези, които благодарят на Аллах и всички и после със сълза в окото си лягат пак бедни и гладни в недоимък и мъка?Колко като тебе вече плакаха

 

Колко като тебе плакаха когато чуха диагнозата си за здравното заведение и цената на лечението без капка човешко отношение?

 

Колко са тези, които плакаха след като бяха ограбени и бити, колко са, кажете господа политици?

Системата ни убива без жалост, безспир, милост няма за никого и сълзите не помагат !

Колко като тебе плакаха, колко ми кажи давят сълзите си с алкохол, колко са знаеш ли ги ти ?

Колко са и политиците дето казват, че децата уж болни, а майките кресливи, циганите нагли и крадливи ?

 

Колко са тези, които с ограбен бизнес и със съсипани съдби, нима не плачат и те когато са сами?

 

Колко като тебе плакаха когато системата Ви игнорира когато се подиграват с вас и тук, и в чужбина, колко плакаха кажете, но не крийте и не мълчете !

 

Цветан Цветанов казва „ние ги изваждаме от обществото“ и така затворите са пълни с техни врагове, пълни са с хора, които не паднаха на колене нима и те не проляха и една сълза в силата си на духа, нима техните близки и роднини не плакаха и не кълнаха?

 

Колко като тебе вече плакаха когато Банката домът му взе, колко ЧСИ-та им помагаха, колко сълзи се проляха в тази бандитска държава, колко ?

 

Колко като теб и мен плакаха!

Сподели на стената си, ако плакал си поне веднъж заради това хайдушко отношение, заради това бандитско управление !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.