Кунева с Бурка и разказът за магическото наметало

Миглена Кунева


Днес Миглена Кунева отиде в Министерството на образованието забулена в Бурка и цялата в черно сякаш привидно жалееше за българското образование !
Миглена Кунева е свалила бурката си след като е била помолена от охраната на входа !
Първото, което видяха с разповитото си лице бе учудените погледи на моите подчинени, казва по-късно тя !
На въпросът на нейните заместници това някаква шега ли е, а тя с много строго изражение на лицето е отговорила напротив това е новата училищна униформа на децата !

След това на оперативката тя е разказвала колко свободно се е придвижила и в метрото и през жълтите павета без да е спирана от никого, без да изпитва страх за животът си от гражданите, който не били съгласни с нейните политики !
Почти по детски са светели очите и когато говорила каква огромна свобода е изпитала за едно чувство, което само простосмъртните са можели да изпитат без дори да го оценяват !

Колаж Свободен Човек
Колаж Свободен Човек

Тя разказвала за Бурката, че и била подарък лично от Меркел и тя гледала на нея като на магическо наметало от приказките.
Сложиш ли я и се пренасяш в светът на смъртните, разказвала разпалено тя, дори можеш да правиш неща, който само земляните имали привилегия !

Efekt 2

Според нея това магическо наметало правело чудеса с жените!
Например всички жени ставали перфектни в очите на мъжете с бради !
Край вече на проблемите с целулита, край и на нощните кремове за бръчки на лицето, край на ограниченията! Можем вече да си похапваме всичко – каза тя на секретарката си !

Малко по-късно тя получила и букет с цвета от таен обожател макар и на картичката да пишело само ЧОК ГЮЗЕЛ и обожателят да бил анонимен, куриерчето след няколко шамара на служител на НСО си казал, че поръчката идвала от Новият офис на ДОСТ!
В обедната почивка Миглена Кунева казала на охраната си, че няма нужда да я придружават и че щяла да излезе да хапне един дюнер, защото искала да се слее с тълпата !

Но за всеки случай тя взела една-две бомби под Бурката в случай, че Аллах я Повика спешно, да си имала !
След около 20 минути тя си купила два дюнера и твърдо решена да опита от амброзията на новото време тя хапнала на крак попиваща погледите на десетки пакистанци и мароканци в центъра на София !

По-късно тя споделя за преживяването си с личната си асистентка за магията на Бурката как тя се почувствала най-желаната жена и как десетки погледи и прошепвали всякакви мръсотии за който тя отдавна копнеела !

Новината за тази отдавна мечтана политика на главно мюфтийство бързо се разнесла и за няколко часа от чистачка на шофьор, на снабдител и охранител това стигнало до ушите на главният мюфтия, който тутакси изпратил поднос с баклава и рахат локум в знак на уважение за така желаната модна линия, която Миглена смятала да наложи след 500 години опити !
Такива неща не оставали скрити от ушите на Цветанов и той се обадил на Бойко да му съобщи вестите, естествено потвърдени от поне три независими източници ! И тогава Боко Борисов накратко падишаха и изпратил СМС, че я кани в покоите си в Банкя !
Тогава според непотвърден източник се чуло от кабинета на Кунева силен женски крясък „АЛАХ АКБАР“ и всички се хвърлили на пода в ужас и само след секунди се чуло и няколко пъти „ИЕС ИЕС“!
Тогава всички си мислели, че ще има взрив, а то било изблик на превъзбуда обзета от студените и топли вълни, който облели Миглена Кунева !

Всички се успокоили, защото този хормон на експлозия не бил като познатите в Ислямска държава !
В късният следобед Миглена Кунева излязла по-рано от работа и решила да си направи подарък като си купи нов парфюм с феромони, защото знаела, че ще има нужда от такъв за сараите на султана Доган, а и вече била поканена от падишаха за вечеря на свещи !

Така сякаш е на две наргилета Миглена Кунева се понесла в светът на приказките и като Шехерезада си намисляла какви Европроекти да пошушне на падишаха за да може да го омая напълно !
Макар и с Бурка тя си остава жена и знае, че най-възбуждащото нещо на света са парите и именно за това мислела да му говори на уречената среща !
През тесният процеп на Бурката тя гледала светът като затворник свободата, през шпионката на килията и изпитвала непознати чувства и вълнения.

Магията на Бурката така е обзела съзнанието и, че тя е забравила за всичко все едно е в друго измерени !
Ние Blife.eu от спираме разказа за магията на Бурката и нашата Шейхорезада тук очаквайте продължението в следващият дни !
Обещаваме Ви, че макар и Бурките да са приоритет за децата ни в следващият епизод разказа няма да бъде подходящ за деца +18 !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни НЕистината има право също да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.