Става страшно! Путин ги подкара!

Става страшно! Путин ги подкара!
Владимир Путин открива ловният сезон за доносници! Черен ден за доносниците на Сорос! Путин нареди разсекретяването на хиляди досиета !Става въпрос за досиета от периода 1930-1989 г.! Там има дела на информатори, между тях и невинно репресирани, с много интересни фамилии. Някои документи ще удивят обществото, казва президентът!

Панамската шумотевица и опитите да бъде дискредитиран руският президент Владимир Путин намериха достоен отговор и днес е черен ден за либералните доносници, пише интернет порталът “Руская весна”. В отговор на грантовите глашатаи на Сорос и други врагове на Русия, президентът Владимир Путин подписа указ за разсекретяването на около 14 00 архивни дела от Федералния архив.

И добави, цитиран от руски медии:

“Става въпрос за досиета от периода 1930-1989 г. Там има дела на информатори, между тях и невинно репресирани, с много интересни фамилии. Някои документи ще удивят обществото.”

За намеренията си Путин обяви още на 4 април, по време на среща с директора на Федералната агенция, по архивите Андрей Артизов на 4 април. Самият Артизов на свой ред добави, че в състава на архивния фонд влизат над 500 млн. дела. И подчерта, че “никога през последните десетилетия работата по тях не се е водила толкова планирано и организирано, както сега”.

Efekt 2

“Става въпрос за 14 000 дела от федералния архив. А всяко дело представлява стотици страници, които експертите трябва да прегледат и оценят, разсекретяването става последователно и организирано”, казва Артизов.

Директорът на архивите добави още, че след разсекретяването документите ще бъдат достъпни на сайта на Росархив, за което на портала му се създава специална база данни.

Ние от Blife.eu ще добавим, че Владимир Путин скоро ще започни масови арести на всички, който работят против отечеството му И ако СОРОС чрез своите фондации пряко се намесва в целият свят то Владимир Путин е казал ясно “стига толкова” !
Скоро се очакват множество арести и десетки хиляди осъдени за престъпление против републиката !
Ето така се прави и колкото и силно всички правозащитни организации и НПО-та да крещят по посока на Русия за нарушаване на човешки права и потъпкване на изконните човешки права Владимир Путин е длъжен да изчисти къщичката си, а когато чистим нашите къщи не сме толерантни към Плъховете, мишките и хлебарките нали?
Затова и да се приготвим да слушаме по всички наши и Европейски медии колко лош бил Путин, какъв диктатор бил само колко жесток и несправедлив бил и как се демонизира образът му десетки хиляди издания, филми, интервюта, цялата световна медийна машина ще бъде впрегната и това ще бъде Еврейският отговор на Сорос !
Но Путин знае, че е задължително да се отърве от шпионите и чуждите разузнавания от страната си, не става дума за лов на калинки, нито за лов на вещици става дума за химиотерапия и масово унищожение на раковите клетки в тялото на голямата мечка!
Така всички знаем, че и най-голямата и силна мечка на светът я хапят бълхи, но в време да превключи това !
И както е казал Сталин “всеки проблем си има име и адрес” и Владимир Путин е твърдо решен да изкорени проблемът колкото и силно целият свят да крещи “дискриминация”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.