Най-бедни сме и най-прости в света!

Най-бедни сме и най-прости в света!


Най-бедни сме и най-прости в света май!

На последно място сме по доходи, а разходите не спират да се увеличават!
Един милион са държавната администрация с техните семейства в страната и това са гласуващите за ГЕРБ, а всички други са поставени във врящият котел!

Над 860 000 са хората в неравностойно положение, които не могат да си платят лечението, а и то едно лечение повече приличащо на търговия със здравната каса и на финала си е изтребление!

Efekt 2

Близо два милиона са пенсионерите с мизерни пенсии, които са доживели възрастта за пенсиониране и би трябвало да посрещнат достойно старините си, но на практика обаче тези хора едвам оцеляват и не могат да свържат двата края като са принудени да пестят от здраве и храна за си плащат сметките!

Те са и най-редовните платци на данъци и такси от които се хранят два милиона потомствено „социално слаби” и те пък са вече трето поколение, което не ходи на работа, но пък ходи редовно да гласува и така на държавната хранилка са много!

Като добавим и строителните фирми, които създадоха прецедент в света за първи път – протестираха срещу опозицията с машини и техника и техните 250 000 работници, които ще гласуват под строй в страната ни за ГЕРБ и на практика няма кой да свали хунтата, а и да я свали какво ще последва хаос и бунтове, защото изброените ще протестират срещу които смени Бойко Борисов.

Колко ли капани по места са заложени, колко ли мини чакат да избухнат в страната? Няма кой да го смени се вменява, а суверена на практика решава ! Докато изборните процеси се контролират от ГЕРБ по места и в цялата страна така ще е – ще се шири бедността!

На практика излиза, че сме най-бедните в света, но и най-простите щом търпим, щом позволяваме, щом пак си го избираме значи си го заслужаваме, но заслужават ли го нашите майки и бащи, заслужават ли го нашите деца и внуци ?

Време е да кажем „никога повече герб във властта“ и да изкореним това престъпно управление, което ни доведе до това разорение! Бедни сме, защото сме прости или е време да покажем, че сме се събудили и вече сме готови на реална пряка Демокрация!

Време е да им потърсим сметка за делата за да имаме бъдеще за децата!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.