Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Пирамиди Пирамиди, фараони и балъци за милиони

Пирамиди, фараони и балъци за милиони
Някога това беше хит по чалготеките, но днес обаче е реалност по телевизията!
Гледаме и не вярваме на ушите си!
Някаква Гинка излиза на пазара и купува ЧЕЗ с парите на кого не става ясно, че чужди банки щели да я финансират, а от кабинета току що изплюли на Ахмед Доган минета!

Кой стой зад кака Гинка, кой седи зад тази сделка всеки знае и никой тук не се чуди, не се и мае, а става дума за Делян момък едър, добре налян не само с капитали, но и политически идеали както и касата на ДПС, кръговете на Ахмед Доган и техните капитали, а Борисов не знаел!

Надали, ама едва ли сега Гинка той се запознал, а схемата за придобиване на ЧЕЗ от кога знае и трае?

Efekt 2

Още като послушно мутренско ченге не беше ли Борисов тоя дето проверява сделката на НДСВ дето се казва като ГЛАДЕН СЕКРЕТАР се е наял, а що се прави днеска на пед@л?

Говориха за ревизия на прехода и за разследване на приватизацията, а това какво е – естествено продължение на тази приватизация !
От БСП съзирали пък прокурора, а от ДПС го били назначили като по всичко личи, че в тази приватизация участват всички политически формати, но не някоя държавата ни клати, а на квотен принцип като акционери и всички имат грехове в тази цепия, а само от БСП казват „ние не сме като уния“!

И така масовата приватизация продължава и пак грабежа продължава с пирамиди, фараони и балъци за милиони и кучетата лаят, и кервана си върви, а Гинка за Чехия отлита тези дни и после пак премиерът Слънце държавата спасява и интересът на народът, че гарантира на думи, а не на дела и токът поскъпва ей така !

Ако утре токът спре кой ще отговаря, кой отговорността ще поеме – Борисов или Гинга, или Пеевски не става ясно, но за всеки случай ще си купя свещи, това е ясно!

ЧЕЗтито ЧЕЗ вече е купен сега трябва да се избиват парите чакайте новите цени  на тока!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Владимир, да