Поглед назад и на изток + ВИДЕО

Поглед назад и на изток + ВИДЕО


Време е младежта да порасне !
Време е да се завърнат някой неща!
Време да научим децата си на дисциплина, ред и послушание !
Време е да ги научим на уважение и патриотичен дълг!
Време е някой да постави днешната младеж там където и е мястото в страната не до наркотиците и чалгата, а до знамето на републиката ! До родът и Родината!
Само този, който в дъжд е давал наряд до знамето на републиката, може с уважение и респект да гледа на него !
Само този, който с вяра е пял химнът и бойните ни маршове може да оцени това което са бойни традиции на една силна държава !
Само този, който е държал автомат е подготвен да защити Родината си!
Време е да върнем фабриката за родолюбие и патриотизъм, която НАТО унищожи !
Добре подготвена и въоръжена нация е най- добрият страж на Родината си !
Време да кажем стига ние можем, ние сме длъжни !
Някога далеч назад във времето това възпитание да обичаш род и Родина е било генетично заложено на Българският народ !
Днес някой движения за права и свободи на България много умело вплетоха в своите редици поп кръстьовци и така успяха да направят Родината ни слаба, немощна и болна, раздираща се от противоположните Евроатлантически ценности и моралът и ненормалността !
Оплитайки в мрежите си малките и заблудени рибки една по една и приобщавайки ги към големият улов наречен Български народ !
Нима не се задушавате борейки се за всяка глътка надежда, но надеждата се изчерпва !
Защото винаги през много вековната ни история на България надеждата в борбата с мрака и светлината е идвала от изток !
Там от изток всеки ден изгрява слънцето на небосклона идвайки да ни покаже, че светлината е победила и днес мракът, идвайки да озари всяка тревичка, всяко камъче, всеки житен клас и всичко живо!
Днес ние сме се събрали пред компютрите и както свободните хора очакват изгревът на Джулай Морнинг на брега и ние очакваме да видим лъч надежда от Русия, но не виждаме всеки път когато Русия подаде ръка подлите турски хрътки я хапят !
Колкото пъти майка Русия надникне над завесата и хрътките започват да я лаят и ръмжат !
Стигна се до там, че нашенски кучета се хвалеха пред американски помияри, че видите ли аз им спрях проектите !
И докато нашенският балкански кюпек уверено изпъчваше гърди пред американските помияри и доволно въртеше опашка очаквайки тлъста и мазна пържола в похвала за това не получи и дори жалки огризани кокали и не получи нищо друго освен презрението на онези който гледаха на изток очаквайки да видят слънцето отново !
Спомняйки си как светлината озаряваше пътят им как светлината даряваше тях и близките им с едно спокойствие за утрешният ден, как светлината ги даряваше с всичко от което имаха нужда !
Тази нужда се промени днес и създадоха други нужди който искат други неща ненужни, но ни караха да живеем за тях, а и с мечтата за тях !
Но да изоставим на страна делиорманските псета и държавните кюпеци и на тях ще им дойде скоро времето, а вълците че са вълци и тях ги хапят бълхи камо ли нашенските мастии!
Да се върнем пак на темата дълг, Родина и казарма и да припомним и на тези който не са се цапали с течна оръжейна смазка и не са се бутали един до друг пред кутията с вакса в стремежът си кубинките им да бъдат кой от кой по-лъскави !
Да кажем за онези девойки, който с трепет очакваха писмото от любимият!
Който всеки ден по няколко пъти проверяваха пощата – не мейла си, а пощенската кутия на входната врата на домът си !
Там където често имаше табелка ОБРАЗЦОВ ДОМ !
Днес тези девойки не знаят що е трепет, що е целомъдрие и какво е всяка любов да бъде подложена на изпитание – няколко години да чакаш избраникът си !
И ако тогава не знаеха дори как да изкажат страстта си с една целувка!
Дори днес е друго – днес интернет и западните нощни платени канали са ги обучили на такива неща, че и най-развратните блудници могат да им завидят !
Възпитани под звуците на чалга певиците гримирани като тях днес идеалите за жена са други – тя трябва да вулгарна, нахакана и нагла, тя трябва да е предизвикателна и сек*и !
И както е казал народът за всеки влак си има пътници и та и за нашенските девойки възпитани в курв*лък ще се намерят пътници впрочем те вече са тук гледайки ги както онези помияри гледат сочни пържолки, гледайки ги и готови да им се нахвърлят и скоро и това ще стане,защото случи се в Германия,случи се в Австрия,в Дания и Белгия има го във Франция и Чехия, има го в цяла Европа и въпрос на време и кучетата на джихатът да започнат да нападат нашенските накипрени болонки!
Вече се събират на глутници и можете да ги видите в София и Харманли, можете да ги видите навсякъде -във Варна и други градове глутници осверипели за крехко !
А ние знаем, че когато в природата хищници ловуват на групи винаги има жертви, винаги успяват, защото се учат един от друг и развиват стратегии и правят капани и засади и скоро ще е вашата малка болонка отгледана с много любов и трепет скоро ще и се изредят цяла глутница джихадиски псета и ще я захвърлят в канавката !

казарма
И ако вашите синове можеха да държат автомати и бяха минали през казармата онази лоша казарма, която ние забранихме дали щяха да позволят това да се случи на техните майки и сестри !
Затова скъпи читатели скоро ще разберем всички ние колко е била важна военната подготовка за всеки един от нас било то мъж, жена или старец !
Защото злото не чука на врата ни, а то е в домът ни зад врата и дебне сгоден момент!
Къде остана мотото „Защитата на отечеството е дълг на всеки един гражданин“ то хубаво дълга ама трябва и да сме подготвени за това на дела, а не на думи само !
Вижте едно видео как младите момичета на изток са подготвени да на онзи изток същият !

 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.