Полетът на сокола или Доган Акбар

Полетът на сокола или Доган Акбар

Доган се връща в политиката

Ахмед Доган е заявил, че ще излезе от сянката, в която се бе потопил след атентата срещу него. „Досега бях наблюдател, вече ставам участник. ДПС трябва да се преструктурира въз основа на новите геополитически реалности„, това са ключовите думи на Ахмед Доган, изречени от него пред 100 души от елита на Движението и гости на тържеството в така нар. „Сараи“ в столичния квартал „Бояна“, което се състоя на 17 декември, пише rodopi.com, позовавайки се на свой източник.

Часове по-рано официалният председател на Движението за права и свободи Лютви Местан обясни: „Довечера имаме новогодишен купон при Ахмед Доган. Той е естественият лидер на ДПС, но не участва оперативно в политиката. Аз му благодаря, че мога да разчитам на неговата експертна оценка. Внушение е, че с него не сме в добри отношение. Това е мечтата на нашите политически опоненти, но няма дори предпоставка за подобно нещо“.

Efekt 2

Запознати разказват, че след като Местан говорил около 10 минути за успехите на ДПС през 2015-та година думата взел домакинът и направил силно критичен анализ. В него като мега гаф посочил декларацията, прочетена от Лютви Местан след свалянето на руския изтребител Су-24 на 24 ноември т.г. по заповед на Анкара.

Припомняме, ден след като турските ВВС свалиха руски самолет над Сирия, лидерът на ДПС защити Турция от парламентарната трибуна и обяви, че „през последните месеци руската военна авиация нарушава въздушното пространство на южната ни съседка многократно“.

Позицията ни отразява идентичността на ДПС като последователна евроатлантическа партия на България, заяви Местан и добави, че „нарушаването на въздушното пространство и суверенитета на която и да е държава, член на НАТО, е нарушаване на самия Атлантически съюз“.

Доган е критикувал Местан, че бил категоричен в оценката си за случилото се още Пентагона да се е произнесъл, като в същото време не съгласувал позицията си с народните представители от ДПС.

Почетният председател е говорил в критичен дух и за резултатите от местните избори, посочвайки, че били загубени ключови за ДПС общини като Хасково, където спечели ГЕРБ.

Речта му беше много силна и въздействаща. Всички от партията поздравиха г-н Доган. Мнозина разтълкуваха думите му като завръщане в оперативното ръководство на партията, но той подчерта „не очаквайте да съм председател“, заяви източникът ни.

Депутати и кметове от ДПС, присъствали в залата, потвърдиха, че имало „реч на г-н Доган с историческо значение за партията„, но отказаха коментари.

Според някои публикации, които тълкуват речта на Доган, той бил „отстрелял“ Лютви Местан и на следващия конгрес щял да бъде избран нов председател на ДПС. Някои медии пишат, че предстои момчилградчанинът сам да подаде оставка до 25 декември.
Източник: bultimes.com/

Ние от Blife.eu озаглавихме статията полетът на сокола, защото Ахмед Доган винаги е казвал малко, но е означавало много ! Полетът е символика в която се крие нещо което могат да предодгатнат само познавачи на голямата геополитическа сцена! Соколът се кани да се издигне до едни нови висини и има свойте карти например 2 300 000 Български турци с двойно гражданство ако гласуват в Турция той ще бъде фактор и на шахматната дъска на нашата съседка !

Всеки ден се регистрират нови и нови мигранти у нас и цифрата ежеминутно расте и расте излишно е да Ви питаме след две три години за коя партия ще гласуват ! Вървят много динамични процеси по Турцизиране на помаците с подкрепата на Анкара ! На таблицата на химичните елементи вървят процесът циганизация приема друга форма Турцизация, където ще стане ясно при следващото преброяване на химичните елементи към кое ще се самоопределят ! Тези тихи промени на етническите граници ще Ви шокират при следващото обявяване на резултатите на Национален Статистически институт!

Онзи обръч от фирми за когото Соколът бе споменал междувременно се е разрастнал и си нямате на представа колко Българи ще гласуват за ДПС за да не загубят работат си ! ДПС отдавна не е втора политическа формациа, а тя поглъща цялата ни нация ! А може и великият везир да е решил да оглави нов мюсолмански халифат все пак споменава за геополитика и нищо не може да го спре след като еничерският корпус на ГЕРБ е с него ! Дали соколът ще распери криле и ще стъпи на геополитическата сцена скоро ще ни се съобщи ! И ако онзи обръч от фирми същият ще строй Южен поток, което е най-вероятното ако съдим за клюките то казана на чист майчин език аман ни системата !

Полетът на сокола или Доган Акбар

Ако нещата се подредят по начин неугоден на ДПС, тогава онзи етнически мир с който Местан заплашваше страната, ще прерастне в масови скандирания в цялата страна ДОГАН АКБАР ! Безспорно Ахмед Доган ще се окаже най-големият политик в България колкото и да ни е неприятно да споделим този факт !

И днес соколът се кани да полети в небеса, който не са част от нашето въздушно пространство ! За бедната рая остава само да се надява думите на бай Тошо „всяка жаба да си знае гьолът и мястото в гьолът „ Доган да ги е забравил! Защото в България той е недосегаем, но полети ли в други измерения там няма да я има осквернената Българска Темида да го пази !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.