Полицаи под прозорците на МВР

Полицаи под прозорците на МВР


Полицаи се събраха под прозорците на министъра на вътрешните работи, съобщава Нова тв.
Исканията им са за по-високи заплати.
През последния месец празниците за полицаите се превърнаха в протести.
Те ще продължат до края на месеца.
„Искаме увеличение на възнагражденията на всички служители на МВР с 15%, промени в закона, както и нов закон за МВР”, заяви в предаването „Здравей, България” Илия Кузманов, който е представител на синдиката на служителите в МВР.
Той допълни, че искат и подобряване на условията на труд, тъй като сега те са много лоши.
„От 6 години не сме получавали униформи, а патрулните автомобили вече са на 17 години и изнемогват”, заяви от своя страна служител в системата. Той съобщи, че от години си купуват фланелките, с които работят, а панталоните си шият, като сами закупуват плата. Източник: segabg.com

Условията в МВР са на границата на нетърпимостта и да не говорим, че на тези, който бяха командировани на границата ни бяха без кубинки и зимни шуби !

Да не говорим, че те бяха там в нечовешки условия на труд за който всички ние забравихме, но те не са!
Спомнете си, че с празна раница не се пази граница, спомнете си когато ги хулим!
Но и те не трябва да забравят дългът си към обществото и по-малките населени места хората също бедстват и не усещат полицейското присъствие, което им бе обещано !
На кратко положението в страната и в МВР е бедстващо !
Защо обаче не се чува думата „оставка“?

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.