Ракия – има 100% свобода на словото !

Ракия - 100% свобода на словото !Стефан Пройнов

Всички говорят за свободата на словото, но никой не отчита истината, че има моменти, в който българинът има 100% свода на словото !

И това е когато седнем да пием ракия и в един момент градусомера показва най-високите нива на свобода на словото !
Българите сме силни на маса, това е доказано и статистически и исторически !

И само когато си пийне Българинът може да сподели това, което му тежи, това, което е премълчавал, това за което си е налагал автоцензура за да на загуби работата си, да не загуби нещо си там някаква облага или привилегия !
Сега се говори за свободата на словото и как Българските медии бяха купени една по една и всеки журналист му бяха наложени съображения като добре изградена машина от шефове на екипи, главни редактори и зам. главни такива и отдели в отделите, абе цяла машина за контрол над свободата на словото !

Както пее Слави Трифонов една песен „абе такива журналистки само да искате!
Още не влязла в джипа и му сваля дзипа“!

Та и така Бойко Методиев Борисов наложи моделът, а останалите го приеха безропотно !
Нали сте журналисти, що мълчахте десет години докато се сриваше свободата на словото у нас ?
Та истинска свобода не чакайте от вестници и телевизия, не чакайте от големите медии, защото те имат големи бюджети и някой ги плаща тези бюджети !

Истините можете да чуете на маса на няколко ракии по всички теми от социалният битовизъм до световната икономика !
Едно е лошото само на спорещите на софрата с чаша ракия в ръката, че всеки говори за истината своя и е убеден в 100% истинност и го е прочел някъде, чул или някой му е казал и така една 100% такава истина може да се окаже една 100 пъти повторена лъжа ! Марк Аврелии е казал: „Всичко, което чуваме, е мнение, не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина.’Стефан Пройнов

Efekt 2

Марк Аврелии е казал: „Всичко, което чуваме, е мнение, не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина.’
Та да си налеем по ракия за да ни олекне свобода на словото няма, но има на волята !
Свободната воля зависи от нас самите дали ще позволим и нея да прехапем като езикът си зависи от нас самите“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.