Турция блокира достъпа до “Уикипедия”

Турция блокира достъпа до "Уикипедия"Стефан Пройнов


Тази сутрин турските власти са блокирали достъпа до интернет-енциклопедията „Уикипедия“, предаде AFP, цитирана от агенция “Фокус”. Все още не е ясно защо е била наложена забраната.
„Блокирането се разпростира върху версиите на „Уикипедия“ на всички възможни езици. То бе усетено в 8:00 часа местно време (7:00 българско), след административна заповед от турските власти“, заяви следящата интернет организация „Турция блокира“.
Кореспонденти на AFP потвърждават, че жителите на Истанбул могат да достигнат до страниците на „Уикипедия“ единствено чрез виртуални частни мрежи, но не и по обичайния начин.

Източник:segabg.com

Ние от Blife.eu следим от последните три години всеки ден „Уикипедия“ и виждаме, че това е най-големият сайт за подмяна на историята на нациите !

Efekt 2

Свидетели сме на много хиляди подменки на Български имена и как на тяхно място се появяват други чужди !
Точно тук става истинската подмяна на историята на всяка една нация и турското правителство знаят това !

Има и друго, че този сайт е трибуна на соросоидните наемници и именно тук можете да видите как определи медии започват войната срещу „фалшивите новини“ и борбата срещу патриотичното и националното самосъзнание на нацията !

Добре дошли в „Уикипедия“, тук е мястото където ще намерите много информация за световните учени, лекари, откриватели и мореплаватели, и тук е мястото където ще видите как изчезва информацията за Българските учени, за възрожденците и хайдутите, но не се бойте, че на тяхно място ще се появят султани и масони, ще се появят и различни династии като медичите, но пък родовата памет ще бъде изтрита леко-полеко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.