Системата се самоубива

Системата се самоубива


Системата, която ни убива, убива и своите! Над 1650 държавни служители напускат администрацията през 2019г. Това са стари и можещи кадри, които в момента получават и заплата, и пенсия и поради липса на опитен персонал още работят в системата ! През 2019г специалистите заявяват, че тези експерти ще са добре дошли в частният сектор !

Значи според държавата мащеха те са непригодни да работят за държавата, а за частният сектор могат !
Най-опитните и кадърните ще бъдат отлъчени от системата и на тяхно място ще се влеят млади и неопитни без познания по системата „чичовото-лелиното“, а за да бъдат младите назначени в държавната администрация има едно изказване да са членове на партия ГЕРБ минимум 6 месеца преди подаването на кандидатурите си !
И така на практика системата не убива само нас, но и своите най-опитни кадри !

В древният Рим след като прослужат годините си в армията най-опитните отиват в легион на ветераните, а в България отиват на улицата ! Това е управлението на ГЕРБ – само за гласоподаватели работи, но не за хората – при тях няма визия за България, а има математика на електората !

Efekt 2

Какво следва ли – още по-голям хаос в държавната администрация и още безхаберия и още безумия и абсурди породени не от професионалисти, а от гербови кариеристи! Системата е сбъркана и сега още ще се сбърка, а през това време хората умират, хората страдат, хората се унищожават ! И докато в древността и по света старите ги наричали старейшини и мъдреци у нас системата ги изхвърля да станат мъртъвци !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.