С павета на Елисейски полета

С павета на Елисейски полета


Народът казва „с павета на Елисейски полета“- там където е краят на света, онзи нашият свят, в който хората са гладни и болни, онзи свят, в който хората са гневни и за пари стават покорни, там където има безработица и мизерия, но пък има ракия и чалга истерия !

Там където дъщерите стават проститутки, синовете дилъри на дрога, а народа казва повече не мога !
Там където всяка политика води до емоционален срив, там където всеки политик е мразен и поражда нервен тик за това сега всеки с паве в ръка да се озове пред парламента и да заяви там където свършва паралелната държава започва онази другата на мафията – разкош и арогантност, там където един депутат пуши пура за 200 лева едната, а на площада минава старица, която с двеста лева живее месец горката!

Там където депутата го возят в лимузина, има си шофьор и в кабинета си има скъпа картина, но на картината обаче няма как проси онази жена с двеста лева пенсия протегнала ръка !

Efekt 2

Там с павета в ръце можем да не една лимузина да огънем, можем дори света да преобърнем и онези с депутатските кюфтета да станат жертва на народната любов народна !

И така докато си нямате паве в ръката няма да се променят нещата ! Защото там на Елисейски полета свършва пътят ни на теб и на мен, но когато слеем тези двата свята ще се промени играта !
Затова, ако си от София или имаш път на там занеси 11 павета пред парламента за тези, които субсидията не намалиха и за тези, които ще дойдат с гняв, но паве си нямат в ръката да бъдем хора и да си услужим с камък или с паве!
Подай нататък и сподели, ако не тази публикация поне на своята стена, че народа идва там до Елисейски павета !

Въпросът е, че всички рано или късно ще умрем дали в борба, или в робство обаче решава се сега!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.