ТЕ прави НИЕ, но НИЕ не прави ТЕ !

14962938_1159306257496323_257275605_n (1)

Компромати показват ТЕ и НИЕ запечатани със снимка ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ !

САМО В LIVENEWS: Майката и синът, Каракачанов на среща с Цецка Цачева. На странна среща се натъкнаха папараците на Livenews. Лидерът на ВМРО – Красимир Каракачанов, който е кандидат за президент от странната коалиция с “Патриотичния фронт” и “Атака” беше на среща с майката на нацията – Цецка Цачева. Дали яростната конкуренция между двамата не е просто поредната политическа измама? Преценете сами!

Efekt 2
ТЕ прави НИЕ, но НИЕ не прави ТЕ !
ТЕ прави НИЕ, но НИЕ не прави ТЕ !

Източник:livenewsbg.blogspot.bg

Ние от  blife.eu ще добавим само ! Снимка запечата момент на среща между Каракачанов с Цецка Цачева какво имат да си говорят десните на четири очи !

Майка и син, това е или среща на едни колеги, които са в парламента – председател и зам. такъв и нима вярвате, че на такива места попадат случайни хора, които не са в едно обвързани както казва народът като „свински черва“! След като Каракачанов издърпа “Атака” в патриотичен формат, който е наложителен за оцеляване на патриотите заради антипатриотичните им действия последните години ! Не видяхме патриотичните партии в Катунци и Гърмен, нямаше ги в Раднево, нямаше ги никъде където патриотизмът бе нахлул във вените на хората в нужда, нямаше ги там където имаше нужда от българщина, никъде ги нямаше, но пък бяха до Борисов и след като и така запяха песента С НАМИ БОЙКО !

Сега Борисов приобщи още гласове към контролираната Държавна администрация и всички ведомства и към Турските гласове в Турция с подкрепата на Местан и някой може ли да ни обясни защо Местан е в ролята на посланик на Турция у нас и къде са официалните власти и органи за това? Та лявото е от слабо по-слабо, но пък Борисов се погрижи и други да скубят още и още, да щавят левият електорат – лошият материал дето пенсионерите ядът парите на страната !

Калфин, безупречен политик, но не става за партиец – визия, външност, професионализъм, много за него, но отцепва ляв електорат ! Орешарски разпознаваем в лявото пространство с подкрепата на ДПС, който с този кандидат също помагат поне на първи тур пак на Борисов! Таня Дончева набира скорост и печели лична аудитория като засмуква все повече пак от лявото пространство ! Та всички са срещу опозицията ! Как така политическата мафия брани завоюваните си позиции и всички виждаме как в България всичко се обяснява с ТЕ и НИЕ !

Значи патриотите се събират уж срещу ТЕ, а ще гласуват с Турците от Анадола и с най-радикалните елементи за Турските интереси в България с две думи на Втори тур всички патриоти ще играят за Ердоган ! Няма вече всички срещу тях, мамицата им, а има НИЕ и спасяването на Бойко и Ердоган ! Всичко се върти около Те и Ние и запомнете няма идеали, няма врагове, няма принципи, а всичко се върти около Ние и Те! В един момент всички ще забравим 500 годишното Те и Ние и ще скочим на Софрата на Ердоган и Бойко и ще се ослушват за някой трохичка! Има един принцип, който най-бързо сближава хората и това е „ Приятелят на моя приятел е мой приятел, приятелят на моят враг е мой враг и врагът на моят враг е мой приятел!”, но в този случай всичко се върти около една турска поговорка „Интереса клати феса !” и така Патриотите сложиха фереджета и фесове изхвърлиха калпаците и сега тичат из страната като заптиета, а не като комити !

Въпросът е дали Радев ще стигне балотаж и стигне ли наказателният вот ще го издигне за президент, но дали Борисов ще позволи това ? Именно затова има толкова много кандидати, които да засмучат още и още от евентуалните гласове не за Радев! Дори и Марешки върти алъж вериш с бабите червени и с внуците им с тоз бензин и как и той помага смело ГЕРБ да не стане за резил !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.