Червените телефони и Борисовото лицемерие

Червените телефони и Борисовото лицемерие

Борисов се обърна към народа, че видите ли те от ГЕРБ и техните коалиционни партньори не били правили кал на Бокова, ами даже я подкрепяли !

Ревна тиквата, че никой не го бил питал като я номинирали и никой не се съобразявал с него, а едва ли не той тук „аз какъв съм премиер или лукова, или тиквена глава“ !

Днес по радиото чух с двете си уши как Цветан Цветанов, другият образ от ГЕРБАВИТЕ, каза, че имали кандидат за мястото на Бокова и че щяла да бъде обществено известна личност ! До тук така, но в министерски съвет явно още седят червените телефони и Бойко Борисов – премиера е получил обаждане „Здраствуйте, гаварит Масква, передайом сведения кто кандидат ООН“! И тогава тавариш Борисов са го полазили тръпки като цели червени мравки, са го полазили !

Efekt 2

Това не е държава, нямаме и държавници и не може някакви си герберасти да пращат писма и доноси до половината свят, а после резултатите били слаби ! Долни лицемери, подли подлизурковци, абе вие мъже ли сте ? Една достойна постъпка от вас ще има ли поне веднъж за да застанете зад Българските интереси, а не зад интересите на Сорос, опс да бе той сваля правителства, ама и той ги качва ?

Свали на времето на Жан Виденов, свали и на Орешака, но пък качи на тиквата ГЕРБ 2 и така е то когато си взел пари от Сорос си продал душата си ! Време е това правителство да си ходи или с камъни да ги изпратим като на Шипка някога башибозука !

Това правителство е марионетка или по-точно нещо като подметка на Сорос и на Ердоган, на Обама, и на някой си Асан, на всеки то слугува, а народът му робува и в мизерия съществува ! Съществува ала ако сега не се вдигнем на борба пак ще се молим на Русия да ни освобождава !

Дано наистина седят червените телефони, защото ако реформаторите жиците са отрязали тогава здраво сме я овапсали !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.