Психология на един вирус

Психология на един вирус


Психология на един вирус или как вирусът въздейства подсъзнателно на хората. Дискомфортът е най-малката страна на проблема. Масовата психоза, парализиране на цели общности и икономически сектори както и масовата психоза от която произтичат множество действия на социумът за който различни производствени сектори не са готови. Психология на един вирус казваме, но милиарди хора вече гледат негативно на една нация и един народ, на една зона и това е Китай.

Най-големият враг на трезвата преценка е предразсъдъкът по дадена тема и именно това се случи на Китай и китайските производители. Истината е, че в САЩ се работи от години да откажат потребителите от китайските стоки и да започнат да купуват други техни, макар и доста по-скъпи.

Но Китай винаги побеждава на всички пазари с ниска цена. Вече този фактор обаче отстъпва място на инстинктите за самосъхранение на потребителят. Психологическият ефект на вируса има своите икономически показатели. Във финансовите войни броят на жертвите на биомасата винаги е приемлив за икономическите гиганти като ние сме стока както продуктите, които ни продават. Важен е фокусът на вниманието да бъде умело контролиран, а фокусът на внимание на потребителят е важен за това са и рекламите, които гледаме по медиите. Когато медиите са в симбиоза с рекламодателите от които идват парите за медиите нещата придобиват друг аспект като те го наричат оптимизация на продажбите, а ние го наричаме престъпен сговор.

Efekt 2

Този, който притежава контролът над вниманието на обществото е този, който променя средата, защото манипулирането на обществото си е търговия, а когато потребителят започне да отбягва етикети с надпис МАДЕ ИН ЧИНА ще насочи вниманието си към други продукти. И това е елемент от така наречената хибридна война на която сме жертви всички ние, а който и където да воюва става дума за пари, естествено за нашите. Психологията на един вирус преминава през страховете на хората и така приближени до властта фирми рязко ще получат оферти за производство на предпазни консумативи, дрехи, маски, дезинфектанти и консумативи, а цената няма значение и на първо място е ВАШАТА СИГУРНОСТ като претекст.

И така социумът се води по течението на медийната река, а критичната маса ще бъде заглушена в ефира и друга гледна точка няма място там. Икономическият вятър ще отвее всеки дръзнал да каже истината, защото ние сме стока, а истината е тази, която ги устройва.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.