изпрати новина
Водещи новини

Желирани шотове

Впечатли гостите си с тези нестандартни шотове, а ето и необходимите продукти:

2 ч.ч. сок от боровинки;

6 с.л. желатин;

3/4 ч.ч. кокосов или друг ром по желание;

2 с.л. гренадин;

1/2 ч.ч. вода

1/2 ч.ч кокосови стърготини;

bulpress tv

Смесете боровинковия сок с 5-те с.л. желатин и оставете така сместа за 2-3 минути настрани. След това сместа се слага на слаб огън, за да може желатина да се разтвори. Прибавяме рома и гренадина, като след това излизваме течността в силиконови форми. 1-2 часа преди сервирането на шотовете, се приготвя смес от останалата смес от една лъжица желатин, тоест той се разтваря във вода отново на слаб огън. Желатиновите удоволствия се потапят първо в тази смес, а след това в кокосовите стърготини. Слагат се отново да изстинат в камерата и се поднасят на гостите непосредствено след изваждането им.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Впечатли гостите си с тези нестандартни шотове, а ето и необходимите продукти: 2 ч.ч. сок от боровинки; 6 с.л. желатин; 3/4 ч.ч. кокосов или друг ром по желание; 2 с.л. гренадин; 1/2 ч.ч. вода 1/2 ч.ч кокосови стърготини; Смесете боровинковия сок с 5-те с.л. желатин и оставете така сместа за 2-3 минути настрани. След това ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 2.95 ( 1 votes)
0

About administrator