Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

РПГ-22

РПГ-22

Откриха колата на атентаторите на Алексей Петров

Автомобилът, с който са избягали атентаторите на Алексей Петров, е открита. Червеният „Опел Астра“ е бил в близост до мястото на опита за покушение и не е опожарен. Колата е с крадени номера и тепърва предстоят експертизи.

Полицията откри вчера и два гранатомета, с които е стреляна по бронирания автомобил на Петров. Според експерти те са българско производство.

Става въпрос за десантните гранатомети РПГ-22, с които може да се стреля еднократно. Оръжието е лесно за пренасяне.

Все още продължава издирването на двамата мъже, които откриха огън по автомобила на бившата барета вчера сутринта.

Към този момент от прокуратурата отказват да дадат всякаква информация по случая. Пред OFFNews говорителят на Софийска градска прокуратура (СГП) Павел Панов обясни, че всичко, което може да бъде дадено като информация, е съобщено вчера. По думите на Панов към момента се води разследване, детайлите около което не може да бъдат оповестявани.
Източник: offnews.bg/news/

Ние от Blife.eu ще добавим, че гранатометът РПГ-22 се произвеждат в България от „Арсенал АД“ в град Казънлък

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Откриха колата на атентаторите на Алексей Петров Автомобилът, с който са избягали атентаторите на Алексей Петров, е открита. Червеният „Опел Астра“ е бил в близост до мястото на опита за покушение и не е опожарен. Колата е с крадени номера и тепърва предстоят експертизи. Полицията откри вчера и два гранатомета, с които е стреляна по бронирания автомобил ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 2.75 ( 1 votes)
0