Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Циганин гръмна в главата Българин

Циганин гръмна в главата Българин

Кръв се ля заради следи в пресен бетон! Циганин опря пистолет в главата на мъж и натисна спусъка!

36-годишният случаен минувач тръгнал да защитава минаващ с каруца през бетона циганин.
Истински екшън се разигра малко преди обяд днес в санданското село Джигурово. Млад мъж е приет в спешно отделение на санданската болница след скандал. Без да подозира, че ще предизвика кървава вендета, ром минал с каруцата си през строителна площадка, на която часове по-рано бил изливан бетон, съобщи struma.bg.

Ядосан от оставените дири, един от строителите роми извадил газов пистолет, опрял го в лицето на случайно преминаващ млад мъж, решил да защити каруцаря, и натиснал спусъка.Веднага на място е извикан екип на Спешен център. Пострадалият, 36-годишен мъж, е откаран в санданската болница. Той е с първа степен изгаряния по лицето. На място е извикана полиция.
Източник: blitz.bg/news/

календар
календар

Ние от Blife.eu ще добавим, че случаите на агресия от роми към Българи зачестяват !
Някой политически партии призовават да се правят цигански наказателни отряди !
От друга страна безнаказаността с която се ползват ромите е също показателна, която води до беззаконие!
Никой не обяснява как един етнос в България се превръща в доминираща форма, а всички останали ставаме втора категория човеци !Двойният аршин е и в социалното министерство как така за братята роми има всякакви помощи, а за българите не!Меко казано цялата уредна система в страната е срещу Българите ако отидете в банка и поискате малък кредит ще установят, че доходите ви са много малки, а ако отидете в социалното и поискате помощи за дърва например ще установят че доходите ви са големи за да получавате помощ!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Кръв се ля заради следи в пресен бетон! Циганин опря пистолет в главата на мъж и натисна спусъка! 36-годишният случаен минувач тръгнал да защитава минаващ с каруца през бетона циганин. Истински екшън се разигра малко преди обяд днес в санданското село Джигурово. Млад мъж е приет в спешно отделение на санданската болница след скандал. Без ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.9 ( 2 votes)
0

About administrator