Циганска безнаказаност

Циганска безнаказаност

Убиецът на учителката от Видин завлякъл Николай Милков

Няма друг човек в България, който да е бил ограбван от цигани толкова пъти, колкото е ограбван фермерът Николай от видинското село Воднянци. Той самият твърди, че е броил циганските набези до 105 и после им е загубил сметката. Разбира се, досега заловени от крадците няма. Николай води дела, но вече не вярва в съдебната система. Нито в безкористната работа на полицията от Белоградчик.

Той разказа, че убиецът на 92-годишната видинска учителка по музика Петър Петров е бил негов работник. И ако може с нещо да помогне на внучката й по време на делата, той е готов да даде показания. Оказва се, че мъжът има ферма в село Воднянци и наема работници при отглеждането на животните. Петър Петров е работил при него няколко пъти, когато излиза за кратко време от затвора. Последния път Петров отишъл при него да търси работа с една циганка, която се представила за негова жена.

Николай разказа, че Петров има и жена, и деца, но не знае да се е грижил за тях. „През първите дни, когато с тази циганка започнаха да работят във фермата, нямаха никакви пари, а наближаваха празници. Другата ми работничка, също циганка, се застъпи за половинката на Петров. Каза ми, че тя искала да отиде да види децата си във Видин и да им занесе подаръци, а нямала пукнат лев. После ме помоли да й дам авансово малко пари и гарантира, че ще ми ги върнат. Какво да правя, човек съм, дадох й 140 лева и тя веднага тръгна за Видин. Каза, че ще купи подаръци на децата си и веднага ще се върне. Нито я чух, нито я видях повече.

Два дни след като тя си замина, изчезна и Петър. После чух, че го обвиняват за убийството на 92-годишната учителка Емилия Бузова. Това не беше изненада за мен. Този човек е способен на всичко. По-скоро ме изненада фактът, че го пуснаха с такова нелепо обвинение – кражбата на одеяло, доколкото си спомням“, разказва видинчанинът. „Аз искам да помогна на внучката на тази жена, ако тя има нужда от свидетели в съдебната зала. Вярвайте ми, имам какво да кажа за този човек. Моята ферма непрекъснато е атакувана от друг циганин от Видин, по прозвище Ментето. Той ми отрови 27 животни, други ми открадна.

Efekt 2

И вярвайте, това не е станало без предателството на циганите, които работеха във фермата ми като наемни работници. Те са му били помагачи при среднощните набези, които са повече от сто и от които полицията така и не можа да разкрие нито един. Преди една седмица. Този път благодарение на десетте ми кучета пазачи, немски овчарки, спасих животните си. В нощта на кражбата видях джипа на Ментето да напуска с мръсна газ фермата ми. Биволиците ми бяха така изплашени, че сутринта едва ги накарах да пуснат млякото си. Една юница и едно теле намерих в двора на фермата, явно на Ментето не му беше стигнало време да ги натовари. Обадих се на 112, дойдоха полицаите от РПУ – Белоградчик. Но какво от това? И този екшън ще се забрави като предишните, със заключението „Неизвестен извършител”“, категоричен е Николай.
Източник: m.tribali.info/bg/

Ние ще Blife.eu ще добавим, че за Циганските набези и престъпления наказание няма, а най лошото е съдебната система вместо да раздава правосъдия и възмездие на злосторниците, тя им дава един вид насърчения да продължават, защото пак ще бъдат ненаказани ! За каква реформа говорим в съдебната система след като един циганин е по-силен от системата и така мургавият личен пример е заразен ! Заразен, но като тумор, който се е разпрострял в цялата страна ! В каква страна живеем след като циганинът е издигнат в персона номер едно, а Българинът само може да бъде таксуван като втора категория човек ! Това национално чувство на безнаказаност води до беззаконие ! Време ли е народът да вземе законът в свой ръце ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.