Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Циганска безнаказаност

Циганска безнаказаност

Убиецът на учителката от Видин завлякъл Николай Милков

Няма друг човек в България, който да е бил ограбван от цигани толкова пъти, колкото е ограбван фермерът Николай от видинското село Воднянци. Той самият твърди, че е броил циганските набези до 105 и после им е загубил сметката. Разбира се, досега заловени от крадците няма. Николай води дела, но вече не вярва в съдебната система. Нито в безкористната работа на полицията от Белоградчик.

Той разказа, че убиецът на 92-годишната видинска учителка по музика Петър Петров е бил негов работник. И ако може с нещо да помогне на внучката й по време на делата, той е готов да даде показания. Оказва се, че мъжът има ферма в село Воднянци и наема работници при отглеждането на животните. Петър Петров е работил при него няколко пъти, когато излиза за кратко време от затвора. Последния път Петров отишъл при него да търси работа с една циганка, която се представила за негова жена.

Николай разказа, че Петров има и жена, и деца, но не знае да се е грижил за тях. „През първите дни, когато с тази циганка започнаха да работят във фермата, нямаха никакви пари, а наближаваха празници. Другата ми работничка, също циганка, се застъпи за половинката на Петров. Каза ми, че тя искала да отиде да види децата си във Видин и да им занесе подаръци, а нямала пукнат лев. После ме помоли да й дам авансово малко пари и гарантира, че ще ми ги върнат. Какво да правя, човек съм, дадох й 140 лева и тя веднага тръгна за Видин. Каза, че ще купи подаръци на децата си и веднага ще се върне. Нито я чух, нито я видях повече.

Два дни след като тя си замина, изчезна и Петър. После чух, че го обвиняват за убийството на 92-годишната учителка Емилия Бузова. Това не беше изненада за мен. Този човек е способен на всичко. По-скоро ме изненада фактът, че го пуснаха с такова нелепо обвинение – кражбата на одеяло, доколкото си спомням“, разказва видинчанинът. „Аз искам да помогна на внучката на тази жена, ако тя има нужда от свидетели в съдебната зала. Вярвайте ми, имам какво да кажа за този човек. Моята ферма непрекъснато е атакувана от друг циганин от Видин, по прозвище Ментето. Той ми отрови 27 животни, други ми открадна.

И вярвайте, това не е станало без предателството на циганите, които работеха във фермата ми като наемни работници. Те са му били помагачи при среднощните набези, които са повече от сто и от които полицията така и не можа да разкрие нито един. Преди една седмица. Този път благодарение на десетте ми кучета пазачи, немски овчарки, спасих животните си. В нощта на кражбата видях джипа на Ментето да напуска с мръсна газ фермата ми. Биволиците ми бяха така изплашени, че сутринта едва ги накарах да пуснат млякото си. Една юница и едно теле намерих в двора на фермата, явно на Ментето не му беше стигнало време да ги натовари. Обадих се на 112, дойдоха полицаите от РПУ – Белоградчик. Но какво от това? И този екшън ще се забрави като предишните, със заключението „Неизвестен извършител”“, категоричен е Николай.
Източник: m.tribali.info/bg/

Ние ще Blife.eu ще добавим, че за Циганските набези и престъпления наказание няма, а най лошото е съдебната система вместо да раздава правосъдия и възмездие на злосторниците, тя им дава един вид насърчения да продължават, защото пак ще бъдат ненаказани ! За каква реформа говорим в съдебната система след като един циганин е по-силен от системата и така мургавият личен пример е заразен ! Заразен, но като тумор, който се е разпрострял в цялата страна ! В каква страна живеем след като циганинът е издигнат в персона номер едно, а Българинът само може да бъде таксуван като втора категория човек ! Това национално чувство на безнаказаност води до беззаконие ! Време ли е народът да вземе законът в свой ръце ?

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Убиецът на учителката от Видин завлякъл Николай Милков Няма друг човек в България, който да е бил ограбван от цигани толкова пъти, колкото е ограбван фермерът Николай от видинското село Воднянци. Той самият твърди, че е броил циганските набези до 105 и после им е загубил сметката. Разбира се, досега заловени от крадците няма. Николай ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 1.28 ( 2 votes)
0