Мигрант уби жена в метрото на Берлин

Убиха жена в Берлин
Бежанец от Иран уби млада жена, като я хвърли под метрото в Берлин и мотрисата я размаза върху релсите, съобщиха местни медии. Инцидентът станал, след като 20-годишната германка направила забележка на имигранта, че е облечен в мръсни дрехи.

Момичето буквално е размазано под колетата на подземния влак, твъдят очевидци. Според първоначалната информация на полицията, извергът е живял от няколко месеца в бежански лагер в Хамбург. В досието му е фиксирано криминално деяние, което той е извършил още на 15-годишна възраст.

Хладнокръвното убийство потресе Берлин. Зверството идва като продължение на изстъпленията в Кьолн от новогодишната нощ, когато стотици бежанци вилняха край жп гарата и изнасилиха десетки германки. Впоследствие се оказа, че атаки е имало в десетки градове в Европейския съюз, поради което се заговори за планирани действия от страна на бежанците.

Efekt 2

В най-силната икономика на ЕС все повече граждани са готови да излязат на улицата, за да настояват пред правителството да експулсира всички бежанци от Африка и Близкия Изток.

Източник:big5.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.