Атанас Зафиров: Бенчо Бенчев е избран с гласовете на ГЕРБ за заместник председател на общински съвет Бургас

Атанас Зафиров: Бенчо Бенчев е избран с гласовете на ГЕРБ за заместник председател на общински съвет Бургас


Атанас Зафиров попадна в брутална манипулации от страна на БТВ в полза на ГЕРБ ! И докато става ясно, че Бойко Борисов когато е бил главен секретар е гостувал в домът на Бенчев, а Цветанов е бил пред къщата където е била охраната на Бойко ! Става ясно, че Бенчев е издигнат от множество организации и пенсионерски дружества заради това, че е бил техен благодетел и дарител и те са искали именно той да ги представлява в общината !

Атанас Зафиров цитира изказване на тогавашният министър на вътрешните работи на България Румяна Бъчварова: „Че той е легален и честен бизнесмен“! По-късно Зафиров попита дали фирмата на Митьо Очите не е участвала в обществена поръчка за охрана на училища в община с кмет на ГЕРБ !

Той каза, че още информация ще излезе в медиите за това !

Efekt 2

Смешна манипулация от БТВ само 3 минути след като Атанас Зафиров спомена името на Румяна Бъчварова в ефир и някак си абсолютно случайно същата се обажда в ефирът на БТВ !
Виждаме една предварително дирижирана постановка от ГЕРБ !
Атанас Зафиров пита има ли политически чадър над бизнесът на Митьо Очите от страна на ГЕРБ, а Бъчварова с общи приказки не отговаря? Атанас Зафиров бе подложен на кръстосан огън от водещата и депутат от ГЕРБ и Бъчварова по всичко личи, че телевизия БТВ обслужва партийната манипулация на ГЕРБ ! Опитва се да се вмени в обществото, че БСП и Бенчо са нещо лошо и мафиотско !

Защо обаче никой не говори за стотиците случай, в който ГЕРБ явно с техни министри и депутати участват в престъпни схеми и директни престъпления от БТВ не казват !
Когато министър извършва убийство било то и на собственото си дете, когато общински съветник и неговото оръжие са в ситуация, в която е отнет човешки живот пак няма нищо, а когато един депутат изнудва било със суджици и пари местен бизнес пак няма нищо нали, а да не забравяме и шуробаджанашките назначения на един министър в една община и така още стотици са случаите и сигналите, но контекста и фокусът насочен към обществото е насочен към Бенчо Бенчев, който дори не е член на БСП !

Брутални манипулации в ефира, които вменяват на обществото едни неща, а за други си мълчат !
Истината може да бъде само една, а другото е гледна точка или опорна на ГЕРБ !
Атанас Зафиров добави, че всичко това се прави от страхът на ГЕРБ от инициативата за новата визия на БСП и огромният брой хора, които те са събрали на Бузлуджа !

За страх си е и страхът им си личи, а БТВ за пореден път показа васалната си позиция ! Без обективност, журналистиката не ще оцелее !
Да припомним, че медиите променят нагласите в обществото, а обществото променя средата било то политическа или икономическа !

И докато Атанас Зафиров заяви, че Бенчо Бенчев е избран с гласовете на ГЕРБ като заместник председател на общинският съвет на Бургас то и стана ясно, че и Митьо Очите е имал политически чадър последните десет години и това няма как да се случи без знанието на Бойко Борисов и Бъчварова !

И като си припомним как Митьо Очите плати откупът за откраднатия джип на турските тайни служби по времето когато Бъчварова бе министър на вътрешните работи е вече две и две прави четири, а с четири букви е само ГЕРБ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.