Правителството си купи правилните въпроси !

Правителството си купи правилните въпроси !

Управляващите пак ще раздават пари на електронни медии без конкурс

Поредица скандали породи вчера окончателното приемане на промените в Закона за обществените поръчки (ЗОП), внесени от правителството. Депутати и от управляващото мнозинство, и от опозицията се възмутиха от ред поправки, засягащи случаите, при които законът няма се прилага, но не успяха да обърнат вота. Най-спорен се оказа текстът за закупуване на програмно време и осигуряване на предавания в електронните медии, които се възлагат на доставчиците на услуги.

И според новия проект, и според действащия закон те не са обект на обществени поръчки – за разлика от печатните медии, за които това облекчение не важи. Опитът на част от депутатите да променят това положение претърпяха пълен провал и така медийни договори за милиони остават извън обхвата на ЗОП.
Източник: financebg.com

Ние от Blife.eu Ви казваме ето така Тиквата си купува медиен комфорт с държавни пари ! И после няма критика предварително се задават въпросите ! Инструктажи да не го прекъснат, да не се разгневи, че да не изглежда страшен по телевизията, а само усмихнат и добре гримиран ! Така е в тиквеното царство ! И точно затова ще гледате турски сериали, а както е тръгнало май скоро ще им спират и превода !

Efekt 2

Така за жалост както пее Слави за нашата журналистика „още не се качила в джипа и му сваля ципът” затова скъпи читатели търсете информация в социалните мрежи и малките сайтове ! Бляскавият сайт не е мерило за актуалност и достоверност !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.