Психодесните се изпокараха! На такова дупе такъв Бай Хой!

Психодесните се изпокараха! На такова дупе такъв Бай Хой!Стефан Пройнов


Патерицата на „Дай, България“ си изгони лидера Полуанонимната партия ДЕОС, която се яви патерица на „Дай, България“ изключи шефа си Виктор Лилов.
Покъртителната за обществения живот в България новина в същност е интересна, заради комичните мотиви за изгонването. Оказа се, че Лилов е претендирал за „избираемо място“ в кандидатските листи на партията на последния парламентарен вот. ДЕОС се яви самостоятелно на последните местни избори в София, на които получи мощната подкрепа от 2630 гласа или 0,6% от вота. На парламентарния вот, пък тъй като правните експерти на „Дай, България“ не успяха да си оправят документите навреме и не получиха регистрация, ги използваха като патерица, заедно със „Зелените“, за да регистрират обща коалиция носеща името на агнешката формация.

На практика олигарха Иво Прокопиев осигури на концесия съдебните регистрации на двете формации, управлявани от негови приближени, за да може Христо Иванов да се яви на вота и съответно да го загуби с гръм и трясък.
Комичното самочувствие на ДЕОС бе достойно отразено в социалните мрежи, където най-популярният коментар за изключването на Лилов бе:

„Двамата души в партията изгониха третия“.

Източник:http:monitor.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu можем само да добавим, че това е поредното доказателство, че Сорос си харчи парите на вятъра ! И след като толкова милиони бяха взети от така нареченото „дясно“, те не влязоха във властта и веднага изместиха фокусът върху фалшивите новини и сега всички, които до вчера симулираха дейност в социалните мрежи днес са на поредната хранилка на Сорос, а в действителност техните резултати !

Истината е, че Коалицията им в предното правителство с ГЕРБ е унищожително за тях !
ГЕРБ им дръпнаха електорат и ги разбиха от интриги и номера, а сега къде е протестната мрежа?
Няма автобуси нито студенти, къде са, няма дясно и всичко е ясно – ГЕРБ ги смаза !

Да се готвят Патриотите и докато ГЕРБ акумулира все по-голяма власт народът ще продължава да обеднява, народът ще мизерства и ще бъде смазван от машината за страх !

Не че злорадстваме, ама на такова дупе такъв Бай Хой !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.