Усещане – никой не се бори срещу корупцията, а всеки се стреми към нея!

Усещане – никой не се бори срещу корупцията, а всеки се стреми към нея!


Усещане за бизнес климат и усетът за тъпота!
Тъпотата и намалената чувствителност Сензитивно възприятие за хомосапиенс и изкуството на изостряне на сетивността в елитите. Тук виждаме и изкуствено заостряне на хомосапиенс от един политически субект през медиите, които услужливо прегръщат скандала и да го има и да го няма те ще го направят, защото тълпата иска зрелища, а скандала продава!

Биомасите са приковали своето внимание и става дума за усещане като на практика облечено с цифри и конкретика този път! Това е на практика, а когато засмърди някак си се активират и обонятелните органи на прокуратурата и тя се самосезира – светва им лампичката !

Обществена тайна е, че всяка обществена поръчка е решена предварително дори практиката показва, че парите за нея са отпуснати за точно определена фирма изпълнител и подизпълнител.

Efekt 2

Усещането във властта е толкова осезаемо, че корупцията се е превърнала в нормалност и още по-зле – неизбежна част от пейзажа !
Свикнали сме с нея до там, че надали някой може да каже къде и кога тя отсъства!

Проблемът е, че тези, които се „Борят против корупцията” на практика искат да са част от нея, защото живеем в капиталистическо и комерсиално време и тук който и както да ви говори става дума за пари дето се казва „и мама на татко вече не дава без пари“!

Затова когато нещо някъде засмърди означава, че някой някъде се е оср@л в превод не си е платил комисиона в ГЕРБ и тогава го пускат по медиите и прокуратурата се самосезира с няколко години закъснение най-вероятно!

Това е бандитска парапсихология за контрол и страх в биомасата населяваща тази територия от краят на Комунизма до днес всичко друго е усещане за богатеене на едни за сметка на обедняването на други, но който и където да ви говори става дума, че нещо ще платите от промотърката в Мола до мобилният оператор и всеки, който ви обръща някакво внимание е с цел, а тази цел си има финикийско изражение !

И така БСП и ГЕРБ завъртяха в социума поредният лошо скалъпен сериал от който печелят двете страни като започнем с безплатният телевизионен и радиоефир и стигнем до ежечасното отразяване в сайтовете, а социалните мрежи се напъват да сформират усещането, че някой се бори с корупцията, но никой не се бори срещу парите и всеки се стреми към тях!

Какво е вашето усещане?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.