2020 година – краят на хибридната война !

2020 година - краят на хибридната война ! Stefan Projnov Стефан Пройнов


2020 година – краят на хибридната война !

Идва краят на Хибридната война и той много скоро ще настъпи!
Русия до 2020г ще завърши свята ИНТЕРНЕТ мрежа, в която ще е включен само ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ.

Тази мрежа се прави на принципа на КНДР – от нея спокойно влизаш в ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА, но от глобалната мрежа не може да влезеш.

Efekt 2

Така САЩ не могат да контролират НИЩО, което е в КНДР. Всичко е създадено само от разработки на КНДР. Русия и сега си има паралелна система като си имат собствена мрежа VK (ВКонтакте) и тя достойно замества Фейсбук във всички съветски републики и не само !
Друга популярна социална мрежа е Одноклассники. А вместо Skype масово се използва ISQ дори единият собственик е Руснак и не отдавна от ISQ пуснаха и безплатни СМСИ за всички руски мобилни оператори като това затвърди още повече използването на алтернативната система за безплатни видео разговори !

Дори световният интернет да спре Русия може и да не разбере за това ! Най-голямата антивирусна компания Kaspersky Antivirus Protection & Internet Security не веднъж оповестяваха за големи проблеми в интернет краденето на данни и липсата на защита, а колко пъти техни доклади адресирани до ЦРУ показваха как глобалните властелини на интернет шпионажа не се справят доста пъти и в тези доклади бяха посочвани и слабите места и техните решения – напълно Безплатно при това !

Касперски остават лидери в борбата с кибератаките и в сектора за антивирусна защита !
Но дали Русия има паралелен свят, отговора е да!
Русия може да съществува и без останалият сват, а останалият свят дали може да съществува без Русия и какъв би бил той ?

Това са въпроси свързани само с хората, които се занимават с хибридни войни и всяват американска пропаганда в социалните мрежи, но в един момент това ще свърши и годината е 2020г.
Аз вече има профил във VK (ВКонтакте), а ти ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.