Циганин уби българин

Циганин уби българин

Циганин помете със 100 км/ч велосипедист в Пловдив

Влачил го 40 метра, разказаха очевидци. Предполага се, че джигитът е профучал или червен, или на жълт сигнал.

78-годишен велосипедист намери смъртта си на бул. „България“ в Пловдив, след като беше пометен от хонда с плевенска регистрация. Инцидентът стана в ранния следобед в деня за размисъл точно до северния вход на панаира. В хондата пътували четирима роми от близкото село Скутаре. В това време колоездачът карал в дясната бус лента в посока към кръговото кръстовище с бул. „Цар Борис Трети Обединител“.

Според очевидци хондата се престроила с много висока скорост в крайната дясна лента, за да изпревари чакащите автомобили на светофара в средната и лява лента.

Колата буквално помела възрастния велосипедист точно на кръстовището на бул. „България“ с ул. „Огражден“. Възрастният пловдивчанин е бил влачен около 40 метра. От удара велосипедът му е отхвърчал на 30-ина метра, дрехите на жертвата се изхлузили от тялото. Предното стъкло на автомобила е строшено, покривът на колата – смачкан, а предната броня е откъртена.

Efekt 2

„Караше бясно, чу се силен удар. Когато изтичах да вида какво е станало, ми прилоша“, разказа мъж, който живее в близкия блок.

Фаталният сблъсък е бил точно до автобусната спирка. Според свидетели циганинът е карал с много висока скорост – около 100 км/час. Спирачният път на хондата е над 100 метра. Трупът на жертвата престоя повече от час на мястото на инцидента за ужас на хората, които чакаха градски автобус.

Полицаи снеха самоличността на водача, който изпаднал в шок след инцидента. До него бе и брат му, който оказваше съдействие на органите на реда.

Нито от КАТ-Пловдив, нито от областната дирекция на полицията съобщиха за кървавия сблъсък. На място се извършват следствени действия. Оперативните работници отказват информация както за самоличността на жертвата, така и за джигита. Той е на видима възраст около 30 години и целият трепеше.
Източник: newsline.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.