Ангела Меркел: от Христа към Аллах Акбар

Ангела Меркел: от Христа към Аллах Акбар
Ангела Меркел: от Христа към Аллах Акбар

Ангела Меркел издигната от Христа, оглавила най-високият пост в една нова демократична Европа! Жената, която взема най-важните решения или поне така трябва да мислим !
Истината е, че Европа се разпада, защото Америка трябва да оцелее за да не се срине доларът и трябва да унищожи всички валути, който могат да му се противопоставят !

И както се досещате Еврото като парична единица бе най-глобалната валута, която бе в противовес на Долара !
За янките това е избор – ние или те и логично избраха те и така Меркел бе закичена с бесилото на съдбата, но забележете тя не се съпротивлява, тя не се дърпа когато я връзват, ами напротив прави си селфита с джихадисти и тя покани целият ислямски народ да дойде в Германия и да се възползват от благата на стара Европа и те го правят – грабят, убиват, изнасилват, взимат с пълни шепи, късат младата плът пред катедрали, в метрото, по малките села и навсякъде – в тоалетни и хотели! Всеки ден, всеки час има изнасилвани и убивани, но Меркел казва „ние ще ги интегрираме” и те казаха „как ще стане това като трябва да приемем ислямът и всички Европейци да им се подчиним, да се подчиним на волята на Аллах или да бъдем изклани” !

Те казаха „това НЕ е Германия” това е и са земите на Аллах и те им принадлежат !
Да видим малко по-напред във времето какво би се случило след като милиони войни на Аллах вече са в крайната дестинация на тяхното пътуване !
Във Франция имаше нападения на Полицейски управления с цел да се въоръжат и да нападнат казармите и да вземат истински оръжия !
От САЩ и агентите на ЦРУ се погрижиха тези десетки милиони да умеят да боравят с оръжие в Сирия, Авганистан, Ирак, Иран, Палестина и къде ли още не, а останалите да минат обучение в Турция преди да ги налеят в котела на ЕВРОПАТА !
Според последни данни има над 165 Американски бази в Европа, а нима тези бази непрекъснато не се внася военна техника и за какво само в България бронираните машини и танковете са стотици !
Нима утре Янките няма да въоръжат джихадистките орди, който искат две неща – да подчинят Европа и второто е да се втурнат към Русия в трета световна неизбежна война!

Efekt 2

Но преди това трябва да бъдат ограбени и плячкосани Музеите на Европа, да бъде заличено цялото историческо минало на народите населяващи тази Европа, да бъдем подчинени на Ислямът, който сее Смърт и страх. Той така властва и всеки патриот където и да се намира в Европа трябва да бъде локализиран и елиминиран, да бъдем разделени и един по един унищожени !
И кой плаща този хаос, тази разруха, тази война – Еврейте, които винаги са били едни и същи, които са спонсорирали и двете страни на всяка една война, който спечели дава от заграбеното, който загуби ще изплаща векове на ред !
Така днес се променя Новият световен РЕД като няма Ред!

Но има съпротивителни сили, който се надигат не само в душите и сърцата, но и в политиките на Европейските народи! Унгария каза „няма пък” и границите си заключи. Народът подкрепи естествено Виктор Орбан и той размаха пръст към Меркел, но не като Ердоган с думите Аллах Акбар ами започна явна и директна конфронтация с нея !
И след като Меркел показа, че е слаба марионетка на САЩ, Виктор Орбан започна да търси Лидери и съюзници на идеята „да Изчистим Европа за един ден” е може и малко да се проточи !

След срещата си с Хелмут Колт той вече има яснота, че не е сам!
Преди Колт от Бавария казаха с теб сме и Виктор започна да действа град след град, Държава след Държава ще намира съюзници в това да се свали Меркел и нейната унищожителна селфи кампания !

Противопоставянето на двата полюса е неизбежно, двете течности са нехомогенни и се отделя огромна човешка енергия, която неизбежно ще се превърне във Война от която Америка и НАТО само ще изкара пари, а нали там където има НАТО винаги има войни, а НАТО за да продължи да съществува има Нужда от конфликти иначе няма смисъл от неговото просъществуване, а НАТО е инструмент на САЩ !
И така мощните икономически гиганти в Детройт ще задвижат колелата и ще се произвеждат така нужните оръжия за не една война, за не един пазар, за не един поробен народ !

Та всичко започва с банкнотите и завършва пак там и когато държите долър в портфейла си спомнете, че заради този долар са измрели хиляди милиони за да стигне до Вас и всеки, който се е докоснал до тази хартийка е белязан един ден да бъде убит заради друга такава !
И ако светът вижда надежда в Владимир Путин, дано тази надежда Бъде видяна и в Виктор Орбан! Той е единственият противовес на Меркел, макар и малък без нейната власт и лостове за контрол той е искрата, която може да се превърне в така нужният пожар не само на Европа, но и на САЩ и на целият арабски свят !
Без огън няма дим !

Абе тези мигранти защо не си ги взимат арабските държави ами идват в Европа, ами сега Меркел ще отвори и за още 70 милиона вратите на Европа от държаща се завоевателно Турция? Май Меркел иска тази Война да дойде час по-скоро, май не остана много време на християните дори и да се помолят, а лозето не иска само молитва !
Но докато във всяка страна не се появи по един Виктор Орбан ще властва халифата и ще живеем по законите на Шериата или на 100 милиона на първо време ще трябват 400 милиона съпруги, а това колко ли деца са след няколко години не мога да смятам, но мога да кажа, че хубава Яна на друга вяра не давам и няма да седя да ми режат ръцете и краката ами ще вдигна аз ръка срещу Шериата !

Бог да пази България — малка страна, безгласна буква, но на пътя на исляма, който някога тук бе спрян, но днес от тук ще минава и сметката на премиера наш е голяма 70 милиона по 5000 долара на калпак и тук става дума за много от онези долари заради който ще умрат много хора! Един Руснак на времето е казал „НЕ С ПАРИ, А С ХОРА СЕ ЖИВЕЕ” и ако Гогол е дефинирал кратко това с парите време е да си поставим един въпрос пред себе си, децата и жената – „на кой Бог ще се молим и за кой Бог ще се мре”?

Защото когато става дума за пари религии няма, а когато става дума за оцеляване също и ако папата гали на едни главите и с тези ръце мие краката на други, то е време да кажем стига толкова и да защитим нашето кой както може, кой както знае, който с каквото може или дето е казано на който каквото му е писано и който надделее, че идват още, идват всеки ден и няма кой да ги спре, няма патриоти, няма политици, няма органи, няма и синдици, а всички сме на шахматната дъска. но друг определя нашата съдба ! Време е ние да определим съдбата на децата си или е АКБАР…………
Изборът всеки може да направи, че бъдещето е в нашите ръце !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.