Асад и Путин се срещнаха в Москва

Асад и Путин се срещнаха в Москва

Сирийският президент Башар Асад посети Москва във вторник (20 октомври)

Преговаря с руския си колега Владимир Путин, съобщи в сряда президентският говорител Дмитрий Песков, цитиран от РИА „Новости“. „Вчера вечерта на работна визита в Москва бе президентът на Сирийската арабска република Башар Асад. Състояха се преговори с президента на Русия Владимир Путин в тесен и разширен състав“, каза Песков. Той поясни, че разговорите са били „доста продължителни“, а тематиката им е била свързана с борбата с терористичните екстремистки групировки, продължението на руската операция за подкрепа на настъпателните действия на сирийската армия, както и различни аспетки на двустранните отношения. Песков не уточни дали на срещата е станало дума за бъдещето на Асад.
Това съобщиха от: svetoven.pogled.info/news/

Ние от Blife.eu искаме да допълним, че скоро излязоха и истинските цифри за войната в Сирия. Какви са разходите на Русия е всички знаем, че всяко нещо струва друго нещо!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator