Достатъчно е ЕДНА РАКЕТА, изстреляна от АРМЕНИЯ, за да изчезне половиния АЗЕРБАЙДЖАН, заяви Генерал-майор АРКАДИ ТЕР-ТАДЕВОСЯН

Достатъчно е ЕДНА РАКЕТА, изстреляна от АРМЕНИЯ, за да изчезне половиния АЗЕРБАЙДЖАН, заяви Генерал-майор АРКАДИ ТЕР-ТАДЕВОСЯН

Азербайджан трябва да съгласува външната си политика с Турция

”Днес, когато ние говорим за Азербайджан, забравяме, че зад него стои Турция. Агресията на Азербайджан срещу арменските държави се диктува от Турция. Нищо не става случайно. По границите напрежението може още повече да ескалира.

Днес азербайджанците започнаха да използват ракети, утре може да използват друго. Азербайджан няма други възможности. Те единствено могат да ескалират напрежението по границата.”, заяви генерал-майор Аркади Тер-Тадевосян (Командоса), герой от освободителната война за Планински Карабах.
Източник: gantegh.agbubulgaria.org

Efekt 2

Ние от Blife.eu питаме Турция проявява апетити и подстрекава конфликти в съседни на нея страни, а какво ли е намислила за България ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator