Ислямска държава нямат пари за заплати

Ислямска държава нямат пари за заплати

1/3 намаление на заплати в Ислямска държава

Всяка Групировка се управлява като фирма или по-точно следва принципите на корпорациите и управлението им, а двете са създадени за едно и също нещо да генерират печалби ! Та щом вече съобщи говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков, цитиран от ТАСС и БГНЕС, че заплатите са намалени с една трета това означава, че тази разбойническа фирма има проблем ! Всички знаем когато един предприемач предприеме такава стъпка какво следва !

Та от както чичо Путин попречи на чичо Сам да ги финансира срещу петрол ! А им и позапали някой друг склад нещата не вървят за ИД корпорешън ! Вярно целият си гняв Ердоган изсипа на един самолет ама пък секнаха петролното кранче и на неговият син и сега положението следното ! По-рано руската армия съобщи, че в резултат на въздушните удари далаверата от незаконна търговия с петрол са намалели с 3 млн. долара дневно до 1,5 млн. долара.

Efekt 2

Според военни терористите притежават 8500 автоцистерни за превоз на гориво, а досега са унищожени около 2000 цистерни.! Та каквото и да си говорим това е една добра индикация че Русия се справя добре с ИД и нейните подразделения! От известно време има и застой и на пазарите на антики което също възпрепятства акумолирането на пари от Европа ! Което ще допълнителен проблем да набират и наемници, който има трябват за тази война, а нали се сещате, че всеки ден се избиват джихадисти и броят им намаля както и тяхната сила! И това не е всичко – скоро бе прихванато и тайно съобщение на групировката от което става ясно, че ИД са обявили Абу Хале дал-Камбоди за мъченик.

Това може да означава само едно, че един от най-цените хора на ИД Нийл Пракаш Австралиец по произход след приемането на ислямът известен като Абу Хале дал-Камбоди е станал жертва на Снайперистът „Сергей” за който ние вече писахме ТУК ! За него се знае, че е бил най-добрият в зарибяването в социалните мрежи на изгубени души и е вербувал стотици да се присъединят в редиците на ДАЕЩ както е участвал и в Пропагандни видеа и е убеждавал своите братя и сестри в Австралия да въстанат срещу държавата си !

Като потвърждение на тази информация има още един източник и това са Австралийските власти, който са потвърдили, че интернет комуникацията му е спряла ! Та всяко нещо на този свят има начало и край и ние можем само да се надяваме Русия да довърши нещата там до самият край !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.