На коя страна е Турция във войната с ИД

На коя страна е Турция във войната с ИД

Причината да бъде свален Руският самолет СУ-24 стана ясна!

Зад всяко деяние се крие мотив, а мотивът тук се нарича незаконен петролен бизнес за МНОГО ПАРИ ! Медиите писаха, че именно Билал Ердоган помага на „Ислямска държава” да търгува с петрол от поставените под неин контрол петролни находища в Ирак. Този бизнес с финансира не само Ердоган, а и терористите именно с парите от него те си купуват оръжие, техника и всичко необходимо за тяхното просъществуване! На лице са предпоставки и мотиви да предполагаме че синът на Ердоган може да е свързан със свалянето на Руският самолет!

Сергей Лавров намекна че това се случва след като Русия започва да нанася доста ефективни удари именно върху контролираните находища свързани с износ на петрол към посока Турция! Местната преса много подробно описаха как компанията на Билал Ердоган през пристанищата „Джейхан” и „Бейрут” разтоварват петрол за Европейските търговци, а оттам той се изпраща предимно в Япония. В тази фирма работят и други роднини на Ердоган.

Efekt 2

На коя страна е Турция във войната с ИД

Компанията, която обслужва терористите, получава кредити от държавата. Тези факти са повече от достатъчни да смятаме, че именно зад тази атака седят мотивите на турските партньори и на терористите от ИД! През изминалата седмица Русия обяви, че атаките са насочени именно към прекратяване на източниците на финансиране на терористите ! Затова и атаките са с приоритет складове и бази за съхраняване на петрол както и камионите с който се извозва към пристанищата ! Според последни данни ефективните и прецизни удари са осуетили една работеща схема на терористите, която е добивала и извозвала около 1800- 2000 тона суров петрол на месец ! Данните сочат, че в тази мащабна операция са унищожени над 15 складови депа за петрол и над 500 камиона за извозването му ! Истината е, че петролът, който идва от терористите в Турция, много умело се смесва с друг петрол за да се променят пробите му и да се замаже произходът му и така този петрол абсолютно легално се предоставя на търговците на пазара !

Това не е тайна, а го знаят всички от търговци, че до най-ниско стоящият в йерархията терорист! Иван Коновальов, директор на Центъра за стратегически конюнктури прави един интересен коментар, че когато Русия удря този петролен бизнес и удря директно бизнесът на семейството на Ердоган! Връзките на семейството на Ердоган с Ислямска Държава не спират до, а тук неговата дъщеря е оглавила болница на турската граница за ранени терористи, а преди това е искала да замине с иракския град Мосул, за да помага на „Ислямска държава”.

Дали ще излязат и връзки на фамилията с бизнесът за търговия с човешки органи или фанатизма е превзел съзнанието на дъщеря му ние можем само да гадаем ? Ето и снимки на синът на Ердоган как позира с лидери от терористичната групировка на Ислямска Държава !

На коя страна е Турция във войната с ИД

Ние от Blife.eu ще зададем следният въпрос: „На коя страна ще се озове Турция във войната срещу ИД?„

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.