Номерът с козата Ангела, мина или се размина

Меркел


10 000 Евро достигна цената на статуетката на Ердоган и благата козичка Ангела!

След като ние от отразихме първи това, че в ибей се вихри надаване за козата и козоебецът Ердоган веднага се активизираха и хора, който да осуетят този скандализираш и сюблимен момент между Ангела и Ердоган !

Всички знаем колко е ревнив за рейтингът си Ердоган и как постъпва с медии, журналисти и вестници!

Efekt 2

Така безпощадно мачка всеки, който го критикува или показва истинското му лице. Същото е и с щаба на Ангела Меркел и там си има армия от платени тролове и агенти, който да следят и да цензурират всички, което не е по фокусът на „Козата“ според този случай !меркел

И така !

За да спрем всеки ден да следим колко е поскъпнало козето в ибей и да отразяваме това всеки ден до края на акциона и да се чувстват оскърбени Ердоган и Меркел някой от техните послушници нададе днес след нашата публикация до непосилните 10 000 евро и така всичко свърши! Естествено няма да се плати цената, а напротив дори предполагаме накрая и ще дадат негативен фетбак и така ще приключи приказката за Ердоган и козичката Ангела !

Ето и данните за контакт на смелчагата привлякъл по интересен начин внимание към себе си и към обществото за истинската дипломация на една

меркел

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.