Ердоган и козата Ангела в Ebay !

Коза Меркел
Козата Ангела Меркел и Ердоган

Този път на прицел е козата Ангела и Ердоган !

В немското подразделение на www.ebay.de се появи уникална статуетка за която вече има сериозно наддаване !
Erdogan-Puppe mit Ziege “Angela” Unikat

Ердоган Меркел

Efekt 2

Към самата статуетка има описание, което е кратко точно и ясно:
Ердоган и Козата Ангела!
До този момент цената и достигна 650 € и интересно колко ще достигне цената и !

След като Ангела Меркел ходи в Турция за да покаже колко са близки отношенията и с Ердоган явно и авторът на тази кукла е решил да покаже своята визия и своето мнение за това което се случва с Ангела и Ердоган !коза Ангела Меркел

Изобразена козата с Германският герб и с надпис “Angela” и на каишка придърпвана от Ердоган към себе си ние разбираме какво е искал да ни каже авторът на тази компилация!
Но и всички сме слушали как постъпват в скалистите региони на нашата Южна съседка с козите там където няма жени и винаги козите са утолявали нагонът!

Самото оприличаване на Меркел с Дърта коза и намекът за една извратена содомия с Ердоган показва, че авторът има голям емоционален заряд, който е пресъздал в тази компилация, която за сега жъне успех!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.