ПУТИН ПОЗДРАВИ ЗА КОЛЕДА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

ПУТИН ПОЗДРАВИ ЗА КОЛЕДА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Днес според Григорианския календар се отбелязва Рождество Христово (Коледа)

Посрещането на този празник е една от най-топлите и сърдечни традиции в религията ни. Искам да поздравя нашите братя от България, които днес празнуват! През отиващата си 2015 година имахме известни противоречия с българските управляващи, но въпреки това връзката, която свързва нашите народи няма как да бъде нарушена. Тя е била датира отпреди нашето съществуване и ще продължи след нас! България и Русия трябва да са сплотени и единни, за да бъдат силни!

Скъпи приятели, желая ви здраве и щастие. Нека във всеки български дом да има много топлина, радост и благополучие!

Efekt 2

Честито Рождество Христово.
Източник: slivensega.wordpress.com/

Ние от Blife.eu Ви приканваме да споделим тази публикация, защото това е лъч надежда за България! Благодарим за човещината и за това че зачита и уважава не само историята ни, а и народът ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.