Северна Корея заяви, че страната е готова за война със САЩ

Северна Корея заяви, че страната е готова за война със САЩ.

Ким Чен Ун е потвърдил, че КНДР е готова за война със САЩ

Пхенян показа, че е готов за война със САЩ! Грандиозен военен парад, се е състоял в Северна Корея, предаван световните информационни агенции. На него са били показани междуконтинентални балистични ракети с далечен обсег на действие KN-08. Лидерът на КНДР е произнесъл мотивираща реч, в която е заявил, че страната е готова за война със САЩ. От Би Би Си пък разясняват, че парадът е бил организиран в чест на 70 години от управлението на Партията на труда.

Това е един от най-големите паради в историята на Северна Корея и в него са взели участие над 20 000 военнослужещи. През центърът на Пхенян са преминали огромен брой бронирани средства и балистични ракети. Ким Чен Ун, е произнесъл над 30-минутна реч, в която е потвърдил, че КНДР е готова за война със САЩ. Относно отношенията между КНДР и Китай, той заяви, че това не са просто съседска дружба, а такава скрепена с кръв.
Източник: koch.bg

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим,че машината за демокрации има много врагове и са готови да я разглобят! Америка загуби лидерството си на световен господар и това вече се усеща! Рано или късно всеки плаща! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator