Турското посолство бе разбито в Москва

Турското посолство бе разбито в Москва

Хиляди са се стекли пред Турското посолство в Москва гневната тълпа са носели знамена на Русия и на Сирия!

Медиите мълчат по случая, но наши източници споделиха, че Турското посолство е било буквално бомбандирано с павета и камъни, а вторият и третият етап на посолството са с разбити прозорци. Полицията е направила кордон за да защити Турското посолство и с мегафони са се опитвали да успокоят тълпата ! В крайна сметка полицията си е свършила работата и до крайности не се е стигнало!

Турското посолство бе разбито в Москва

Efekt 2

Гражданският гняв е бил толкова голям, че ако не се е намесила полицията, можело е да се стигне до линчуване на турските дипломати в Москва ! В крайна сметка служителите в Турското посолство са се отървали само с драскотини и оплаха ! Оплахата е била толкова голяма, че са седели под бюрата си часове на ред и ги е било страх да се движат дори по коридорите на посолството !

Турското посолство бе разбито в Москва

Какви ще са следващите постъпки на турската страна ние можем да гадаем, но дали ще затворят посолството си и дали ще отзоват посланиците си и техните сътрудници е доста вероятно в предвид надигащата се война, която именно те инициираха !

Турското посолство бе разбито в Москва

Ние от Blife.eu ще продължим да следим какво се случва !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.