Унгария затваря границите си със Сърбия и Хърватска заради пришълците

Унгария затваря границите си със Сърбия и Хърватска заради пришълците

Унгария: Няма да отваряме какъвто и да било коридор за мигранти

Унгария не възнамерява да отваря какъвто и да било коридор за мигранти, опитващи се да стигнат до Шенгенската зона в Европейския съюз откъм юг, заяви днес правителството, цитирано от Ройтерс. Правителственият говорител Золтан Ковач каза това след среща във Виена на началниците на хърватската, словенската, австрийската и унгарската полиция. Унгария затвори южните си граници със Сърбия и Хърватия, за да спре притока на мигранти. „Унгария заяви съвсем ясно, че не подкрепя никакви предложения да отвори коридор в затворени гранични участъци на юг или да осигури транспорт за мигранти в Шенгенското пространство“, заяви на пресконференция Ковач, предаде БТА.
Източник: politikata.net/

Ние от Blife.eu пък ще отговорим на това, че за сметка на този ход на Унгария България пък заяви, че всеки може да си минава през нашата граница ! Ето какво е държавническо поведение и продажническо поведение! Браво на Унгария за смелата постъпка ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator