Швеция е в шок! Очакват се кланета!

Швеция е в шок! Очакват се кланета!

Послания от мигранти на ИДИЛ до шведски граждани

Интересни предпразнични послания получили тези дни жителите на едно от предградията на Стокхолм, пуснати в домашните им пощи. Подателите се предполага,че са арабски мюсюлмани- мигранти в Швеция, които са ислямисти от ИДИЛ дошли с бежанските вълни в Швеция.

Според полицията на квартала е изключено тези послания да са шега. Шведите не се шегуват по този вулгарен начин. До сега такива послания заплахи не са получавани от населението на този квартал. Води се разследване. Жителите на квартала са притеснени и стреснати. На тези листа ислямистите пишат своите послания под снимка на флага на ИДИЛ.

Efekt 2

Посланията до гражданите на малкото предградие квартал на Стокхолм пуснати масово в пощите по домовете им гласят:

  • Вие неверници ще сте убити в рамките на три дни у дома си и тялото ви ще е раскъсано на малки  парченца от бомби.
  • Обърнете се незабавно към исляма.
  • Платете пари за защитата си.
  • Вашите гърла ще бъдат отрязани.
  • Полицията не може да ви защити.

Смъртта идва за всички.

След получаването в пощите на домовете си тези странни послания, шведите ги предали в полицията. Полицията от своя страна води разследване и населението е предупредено за спешна връзка, ако обещанията на ислямистите от посланията започнат да се изпълняват. Малкият квартал- вилна зона на Стокхолм се състои от 1000 нови и модерни къщи на заможни шведи. Училището се охранява в момента доста щателно, полицаи пазат около празниците усилено квартала. Това предградие на столицата на Швеция е построено през 2008 год. Намира се в красива природна местност и всичките му сгради са новопостроени в северен стил. Хората си живеят постоянно тук. Имат училище, болница, магазини и всички квартални необходимости.

Между жителите му няма мюсюлмани и мигранти от африканските и арабските страни. Населението е местно.

Материалите са из фейсбук  страниците на заплашени шведи и сайтовете на кметството и полицията на квартала, в който живеят.

Швеция е в шок! Очакват се кланета!
Източник: bultimes.com/

Ние от Blife.eu питаме това дали ще се случи у нас? И след като вече Ислямът директно заплашва Християните какви мерки ще се вземат за да се противодейства? Тези мирни Европейци се събуждат и вече са им прочетени присъдите, а това вече не онази Европа за която говорихме! Това вече е джихадистка война на територията на Стара Европа ! За жалост Швеция е в шок и очакват се кланета! Коя държава е следващата, дали не е България?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.