Страх и терор в  Европа +ВИДЕО

Страх и терор в  Европа +ВИДЕО

Масово полицията прикрива брутални изнасилвания в цяла Европа

Медиите също са инструктирани да не поднасят такава информация и ако по-естествен път се разчуе някои такъв случай, медии да бъдат семпли в обясненията си. Това се прави в предлог, че видите ли да не избухнат протести на местното население срещу мигрантите !

Стотици са случаите които се прикриват  предимно в региони около лагери за настаняване на мигранти !

Efekt 2

Абаносовите кандидат жребци говорят за превъзходство на расата им и се движат на банди  като това подлага на абсолютен стрес и страх местните – коренни жители !

Има региони в Европейският съюз в който свободното предвижване е немислимо!

Вижте Видео в което една жена извади късмет, но колко като нея нямат такъв ?

Арогантността им расте с всеки изминал ден във всяко едно естество и аспект !

Въоръжени с бухалки, ножове и мачетета те стават все по-опасни !

Това е страх и терор в  Европа !

Въпрос на време в по-малките населени места да се сформират граждански  патрули за да могат да спасят своите дъщери ,съпруги и себе си дори!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.