Овчи мисли

Борисов

Как какво виждат ли?
Звезди посред бял ден, ама от тези с полумесец такъв като този който инкрустиран на ятаганите с който 500 години са ни учили на съжителство !

А може и немалко долари да са взели за да предадат управлението на страната ни както казва Цветан Цветанов на „Законната османска власт” та тези мити чалмосани тикви питаха ли правнуците на тези който на Шипка хвърляха душите и телата си в лютите сражение с викове „свобода или смърт” и с бойни викове „напред Българи орловци”!

Как ли Ехото на Шипка би разнесло тези думи в новото турско небе !
Ако днес се изправиш на самият връх под турското небе и извикаш с все сила „Българи орловци“ ще се чуе само едно от урва на урва от ек на ек и то е Орловци ….овци…..овци….. воци….
Такива сме ние днес търпеливи овци !

dddsds

Efekt 2

И както е казал войводата във филмът „Капитан Петко войвода (1981) еп.2” в 29.00 минута !
Силни сме в търпежа и до кога ще търпим ли?
Ами има няма още 500 години ни остават !
Не се знае може и повече, може и по-малко ако всички излезем и заявим в един глас и кажем „Стига толкова!“ Ако не зорко ще ни пазят докато еничарите наши ни газят !

И запомнете една овчарска приказка е една овца не я ли стригат тя маранясва !
Ти избираш какъв да си и какво да е времето е в нас и ние сме във времето е казал Апостолът на свободата !

Или перифразирано днес стадото е в нас и ние сме в стадото !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.