Направи си сам – картина от копчета

изкуство-2

Всяка една прилежна домакиня има множество ненужно вещи, като старите копчета, които лесно могат да бъдат рециклирани, като сътворите сами една невероятна картина на изкуството. Това може да е всичко – абстрактно произведение, дърво, елха или дори портрет, ако имате по-сръчни ръце.

Подобно творение може да бъде и много оригинален подарък, ако го сложите в красива рамка, затова не подминавайте тази наистина страхотна идея. Първото нещо, което ще ви е нужно е повърхност, на която ще “рисувате” вашата картина от копчета. Това може да е платно или дори стената във вашата стая.

След това е много важно да имате някаква идея или просто да почерпите вдъхновение от Интернет. изкуствокопчета могат да се залепят със силикон, но ние ви съветваме да използвате моментно лепило, защото то е по-добрият избор точно за този вид произведения.

Efekt 2

Другият вариант е да  направите пано за стена, тоест да не залепяте копчетата, а да ги пришивате. Това е по-сложният вариант, така че ви съветваме, ако нямате опит с подобни творения да започнете с първия вариант като за начало. Празниците наближават с пълна сила, така че смело можете да включите и децата си към това забавление и да го превърнете в семейната традиция, за да сътворявате различни интересни и красиви акценти за дома си.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.