Направи си сам – табуретка от гума?

направи--си-сам-табуретка

Ако сте от любителите на по-нестандартните предложения, значи ще харесате новата ни идея да си направите сами табуретка от гума.

Първото нещо, което трябва добре да обмислите е това дали интериора ви ще се върже с по-нестадартно обзавеждане, а ето и какви са точните стъпки, за да направите този интересен детайл за вашия дом.

  1. Първо вземете една ненужна гума и изрежете парче фазер, като неговия диаметър трябва да е около 4 см. по-малък от този на самата гума, която ползвате. Съобразете се с килограмите на всеки един член от семейството ви, тоест дебелината на фазера трябва да може да издържи на всяко едно натоварване;
  2. След това с винтовете го закрепете плътно към самата гума;
  3. Вземете конопено въже и започнете да го навивате около фазера, като за да се фиксира цялата конструкция добре, използвайте топъл силикон. Имате и друг вариант, а именно да започнете навинтване на въжето от центъра, като за целта просто използвайте винт, за да фиксирате началото на въжето. Не забравяйте, че преди да започнете навиването по този начин, трябва да поставите наистина силно лепило а мястото, от където ще започнете навиването на конопеното въже.
  4. Продължете да увивате гумата по-същия начин, тоест както е показано на снимките;
  5. Направете същото нещо и от долната страна, тоест сложете и там фазер, за да фиксирате добре конструкцията;
  6. След като свършите с цялата тази процедура по навиването на въжето, фиксирайте всичко с лаково покритие;
  7. Воала, имате една нестандартна и много оригинална табуретка, с която да покажете изтънчения си моден интериорен почерк!

Снимка: art.satto.org

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.