Маса за кафе от стари щайги

 

Ако ви е писнало от старите и скучни мебели, тогава следващата ни идея е точно за вас. Ще ви кажем, по какъв начин да си направите сами маса за кафе от щайги – изключително лесно и просто!

Като за начало ще добавим, че тази идея е много подходяща и за начинаещите от вас, защото тук се използват готови елементи, а не трябва всичко да майсторите сами. За идеята, която ви показваме ще са ви нужни четири на брой щайги, като не е задължително да са идеално боядисани, защото и без това първата крачка за изработката на тази ефектна масичка е покриването на всички елементи в желания цвят боя и лак след това. Запомнете, че за да изработите тази маса ще са ви нужни стабилни щайги, като необходимата дебелина на летвите е минимум 5 мм. След това ги подредете във форма на квадрат, както виждате на снимката, а след това ги съединете помежду си с помощта на монтажно лепило или пък с винтове, ако сте по-сръчни. Получената маса е добре да се закрепи към някаква стабилна и равна основа – фазер, плоскост  т.н.

В дупката, която ще се образува по средата можете да сложите някаква висока саксия, за да декорирате масата още по-красиво и ефектно. Друга интересна идея е да монтирате сами на 8-10 см под нивото на получения отвор в средата дървена плоскост, като полученото място да се декорира със стъклени камъни, листа, елхи от шишарки и т.н. Бъдете креативни и въплътете всяка ваша идея, за да украсите вашия до, така както желаете вие и то с минимум средства!

Efekt 2

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.