Коледни идеи – декоративна елха от копчета

Untitled-2

Коледата наближава, а покрай подаръците, често не ни остават пари за празнична украса. Днес ще ви разкажем само една от множествено ни коледни идеи, с които ще спестите и ще украсите празнично дома ви.

И така, днес ще ви представим една забавна и интересна идеи за коледна декорация, която с е формата на декоративна елха. Единственото задължително в случая е да използвате за основа конусна форма, която можете да си направите лесно от картон и лепило, а избора на цветовете на копчетата е само ваш избор. Можете сами да си направите множество такива елхички, използвайки тази наша идея за коледна декорация.

Съветваме ви да залепяте копчетата с топъл силикон, тъй като е по-лесно и бързо в сравнение с обикновеното лепило. Смело можете да интерпретирате тази нашата коледни идеи, както си пожелаете, украсявайки красиво е ефектно вашия дом! Весела Коледа!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.