Направи си сам – маса от стар куфар

направи-си-сам-маса-от-куфар-2

Всички имате стари и непотребни вещи, които все още седят в гаража или мазето ви, но защо да не се заемете с тяхното рециклиране вместо да ги изхвърляте. Ето например днешната идея е много нестандартна и ще се хареса на всички любители на ефектните вещи за дома.

Лично според нас това е едно от най-смелите дизайнерски решения, които можете да сътворите и сами. Бъдете уверени, че с такава масичка ще се отличите с красивия си моден почерк в интериора. Тя е много лесна за изработка, а именно трябва просто да украсите куфара, боядисвайки го или добавяйки различни интересни елементи към него, а за да е стабилна новата ви маса, добавете крачета. Тази страхотна идея не само, че изглежда наистина уникално и различно, но освен това в тази масичка ще можете да слагат различни вещи, тоест да използвате самия  куфар като шкафче.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2

от administrator